Haberler

Avcılar'da Mahsur Kalan Yavru Kumru İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Avcılar'da kombi üzerinde mahsur kalan yavru kumru, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yavru kumru, annesinin balkonundaki kombinin üzerine yuva yapmıştı ve uçmak isterken karşı binanın balkonuna düştü. İtfaiye ekipleri, yavru kumruyu kurtararak sahibine teslim etti.

AVCILAR'da kombi üzerindeki yuvasından uçarken karşı binadaki balkona düşerek mahsur kalan yavru kumruyu itfaiye ekipleri kurtarıldı.

Denizköşkler Mahallesi'nde annesi ile bir binanın 3'üncü katında oturan Özge Avcı'nın balkonundaki kombinin üzerine bir kumru yuva yaptı. Kumrunun yakın zamanda dünyaya gelen iki yavrusundan biri öldü. Yaşayan diğer yavru, kombi üzerindeki yuvasından uçmak istedi. Yavru kumru, karşı binanın dördüncü katındaki pencere ile önündeki camın arasına düştü. Bulunduğu yerden çıkamayan yavru kumru için itfaiyeye haber verildi. Gelen ekip merdivenle balkona ulaştı. Bir itfaiyeci balkondaki yavruyu kurtararak Özge Avcı ve annesine teslim etti. Anne Avcı, uçamayan yavru kumruyu çocuğu gibi gördüğünü, onu veterinere götürerek tedavi ettireceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Avcılar Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title