Haberler

Avcılar'da Oto Tamirhaneye Silahlı Saldırı

Güncelleme:
Abone Ol

Avcılar'da kimliği belirlenemeyen 2 şüpheli, oto tamirhanenin önüne gelerek ateş açtı. İşyerine 9 kurşun isabet ederken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

AVCILAR'da kimliği belirlenemeyen 2 şüpheli, oto tamirhanenin önüne gelerek ateş açtı. Gece saatlerinde yaşanan saldırıda işyerine 9 kurşun isabet ederken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Avcılar Üniversite Mahallesi, Uran Caddesi'ndeki oto tamircisinde meydana geldi. Kimlikleri belirlenemeyen 2 şüpheli, motosikletleriyle oto tamircisinin önüne gelerek 9 el ateş etti. Kurşunlar iş yerinin cam ve demir kapısına isabet ederken sadırganlar kaçtı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için dükkanına gelen oto tamircisi, kurşun izleri ve kırık camları görünce polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekibinin çalışması ardından Asayiş Büro ekibi saldırganları belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Saldırı 3-sayfa Avcılar Güncel Polis Saldırı Güvenlik Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title