Haberler

Yeni aldığı araç küle döndü, genç sürücü olanı biteni gözyaşları içinde izledi

Güncelleme:
Abone Ol

Avcılar'da hareket halindeyken motor bölümü alev alan otomobildeki yangını itfaiye erleri söndürdü. O anları izleyen araç sahibi gözyaşlarına boğuldu.

İki yıl önce otomobili çalınan Mehmet Çeliker, eski model bir otomobil satın aldı. Çeliker, dün öğle saatlerinde Denizköşkler Mahallesi Şebnem Sokak'ta otomobili ile giderken, motor kısmının alev aldığını fark etti.

ZOR SÖNDÜRDÜLER

Yanan otomobili güçlükle durduran Çeliker, bağırarak yangın tüpü olanlardan yardım istedi. Getirilen yangın tüpleri ile ilk müdahalesi yapılan otomobilin motor bölümü büyük ölçüde kullanılamaz hale gelirken, ihbar üzerine gelen itfaiye ekibi yangını söndürdü.

AVCILAR'DA YANAN OTOMOBİLİNE MÜDAHALE SIRASINDA GÖZLERİ DOLDU

GÖZLERİ DOLU DOLU İZLEDİ

Bu otomobili aldıktan sonra motorunu baştan sona yenilediğini belirten Mehmet Çeliker, "Kimseye zarar gelmemesi için rampadan aracı sürdüm ve güçlükle durabildim. Neden yandığını anlayamadım" dedi. Yanan otomobile çaresizlikle bakan Mehmet Çeliker'in gözleri doldu. Bu sırada Çeliker'i arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

AVCILAR'DA YANAN OTOMOBİLİNE MÜDAHALE SIRASINDA GÖZLERİ DOLDU

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Andre Kimo:

Trajikomedi bu araba içinmi göz yaşı dökmüş yazık be dökrügün göz yaşı o arabadan daha degerli

Yanıtla40741
sarı komuan:

Belki de ilk arabasıydı, gözünün nuruydu. Kim bilir ne zorluklarla almdı. Beliki manevi değeri vardı. Bilip bilmeden insanların malını küçümsemek ne kadar kolay.

05
sarı komuan:

Belki de ilk arabasıydı, gözünün nuruydu. Ne emekleri ile aldı. Kim bilir ne kadar çaba harcadı. Belki varını yoğunu kuruş kuruş biriktirip aldı, belkide manevi değeri fazlaydı. Ne kadar kolay bilip bilmeden insanları veya mallarını hor ve hakır görmrk.

03
esrefpasali:

gariban takimini bindigi arabalar bunlardan asgari ucretle calisan biri iseyemeden icmeden 2 sene para biriktirip aldiysa, birazda borca girdiyse, cok zor, ama andre kimo yine boyle bir araba hediye ederse, veya tamiri icin gerekli para benden derse omur boyu dua alirsin andre kim bu

02
tgvvxxdr vugyyuijh:

Arabaya değil emeğinedir belki bide öyle düşün bende opel bide kartal var kartal otoparkta opel kapıda pahalı farklı değerli farklı çnki insanlar istediği arabayı sever bu kimseye küçümseme hakkı vermez seviyosak bi sebebi bunu anca duygusu olan anlar

02
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Niye yandığını değil, neden eski püsküye mahkum bırakıldığını anladığın gün cihan senindir!

Yanıtla64344
Ercan akdeniz:

Sizin yönetim olsaydı yanacakk arabası da olmayacaktı

6224
esrefpasali:

ercan sizin yonetim dedigin nedir anlamak mumkun degil, 20 senedir iktidar ayni en ucuz 0km arac yok olanida 400,000 bin tl basliyor..asgari ucret 5, 500 her ay 500 yesen 5.000 biriktirsen 80 ay sonra bu fiata bulursan alirsin evler icinde ayni mevzuu, trollugunu duzgun yap belli oluyor trol oldugun..

26
Musti40 :

Üzülme kardeşim, Millet nelerini kaybetti depremde, gençsin çalışır kazanır gene alırsın

Yanıtla7121
Ercan akdeniz:

Bizim de ilk arabamız bundandı ve aynı şekilde yanmaya başladı biz erken farkedip büyümeden söndürmüştük. Tamamen tamirci hatası benzin hortumunu lastik ve motor bloguna değer hortum delinip benzin kaçırmaya başlamış. ısınan motor alev alıyor

Yanıtla399
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title