Haberler

Avcılar'ın Temizliğinde 12 Kadın Eli

Abone Ol

Avcılar'daki Merkez Mahallesi'nde 'Süpürgeci' olarak çalışan 12 kadın temizlik işçisi, işlerini severek yaptıklarını söyledi.

Avcılar'daki Merkez Mahallesi'nde 'Süpürgeci' olarak çalışan 12 kadın temizlik işçisi, işlerini severek yaptıklarını söyledi.

Haber-Kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İstanbul DHA

Avcılar Belediyesi'nin geçen yıl temizlik ihalesini kazanan şirket, merkezi konumdaki Merkez Mahallesi'nde 12 kadın işçiyi 'Süpürgeci' olarak görevlendirdi. Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nilgün Çendek, kadın işçilerin çalışmasından memnun olduklarını bu konuda hiçbir şikayet almadıkları gibi takdirle karşılaştıklarını söyledi. Temizlik şirketinde 'Onbaşı' olarak görevli Nihal Beşler'in gözetiminde gün boyu sokak, cadde ve parkları süpüren; Akgül Özer, Birsen Şenocak, Ceylan Çırpı, Gülay Öz, Leyla Kurt, Özlem Akdağ, Sabiye Şahin, Sabriye Yıldız, Senem Torhan, Suzan Çayır, Tülay Opuz ve Zeliha Çırpı işlerini severek yaptıklarını ifade etti. İşçilerden Birsen Şenocak, göreve ilk başladıklarında yadırgandıklarını, ancak ilçe sakinlerinin kısa sürede kendilerine alıştığını anlattı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, kadın temizlik işçilerinin yanına giderek çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra ilçenin temizliğine ve geri dönüşüme büyük önem verdiklerini söyledi. Benli, Avcılar'ın daha temiz ve yaşanabilir bir kent olması için eleman, ekipman sayısını arttırdık. Teknolojinin bize sunduğu araçlarla ekipleri takviye ettik. Temizlik hizmetini eğitimlerini almış bir ekip özenle yapıyor. Temizlik işleri müdürümüz de bir kadın. İlçemiz temizliğinde 'kadın eli değdiği' hemen fark ediliyor. Tüm arkadaşlarımız sahada dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title