Haberler

AVM'de çalışan genç kız, kendisini gizlice çeken şahsın telefonunu alıp kırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da bir alışveriş merkezindeki kafede çalışan genç kız, çevresindeki bir şahsın kendisini cep telefonu kamerası ile çektiğini fark etti. Bunun üzerine şahsın elinden telefonu alıp kendi fotoğraflarını gören genç kız, bağırarak telefonu kırdı. O anlar kameralara da yansıdı.

İstanbul'un Florya ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

ÇALIŞAN GENÇ KIZI ÇEKTİ

AVM'nin içerisinde bulunan bir kafede portakal sıkan görevli genç kız, o sırada kendisinin uzaktan birisi tarafından telefonla videoya alındığını gördü. Durumu fark eden genç kız, sapığın elinden telefonu aniden alınca olanlar oldu.

TELEFONU KIRDI

Cep telefonunu açıp bakan ve görüntülerinin gören çalışan, "Bu ne?" diye bağırarak duruma tepkisini ortaya koydu. Tacize uğrayan genç kız, cep telefonunu yere atarak kırdı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

TT:

Keşke kafasında kırsaydı...

Yanıtla5150
Ahmet YILMAZ:

Pek te gizlice çekiyormuş gibi durmuyor :D Adam kızın gözüne sokarak çalışırken her insanın yaptığı gibi çalışan insanların videosunu çekiyor tabi ama burada izin alması gerekirdi.

Yanıtla8918
Rasim Karakaya:

Bana da öyle geldi. Çünkü hemen yanındaydı, çok yakından elinden aldı, demek ki sapıkça bir yönelimle kızın beden görüntüsünü değil, o anki çalışmayı kameraya aldı. O an ilginç gelmiştir, o çalışma şeklini çekmiştir .

10
Aykut Kalanoğlu:

Bu şahıs tarzanmıymış? ayılar onu ormanda aralarına kabul etmemiş kovalamış da İstanbul'a mı kaçıp gelmiş ? neden haberler böyle olaylarda bu gibi tarzanların ismi cismi yazılmıyor ?

Yanıtla293
Hek Tor:

Mutlaka yabancı uyruklu(!), yani tercüme edersek Suriyelidir...

Yanıtla1177
Ozzy Bjk:

Yanlış yapmışsın ablacım sen! Adamın kafasını kıracaktın telefonunu değil. Kafasını kıracaktın sonra telefonla birlikte emniyete gidecektin. Azıcık akıllı olun yahu.

Yanıtla565
Orçun Yılmaz:

bu durumlarla daha çok karşılaşacağız özellikle bayram da toplu taşıma bedava olunca toplu şekilde vapur otobüslere biniyorlar her biri canlı yayın açıp karşısındakine ortamı ve sağ solu gösteriyordu bu şekilde çok çekmişlerdir kızları gidişat iyi değil

Yanıtla338
Bahri :

Hek Tor' kardeş . Ülkemiz gelişmiş sanayi ve teknoloji ülkesi olsa şu veya bu sebeple ülkemizde 9/10 milyon resmi yollarda yabancı çalişan gelse Amanya/ Fransa veya ABD yaşanan ırkçı davranışlardan fazlası burada olur sanırım.

Yanıtla94
Hek Tor:

Bahri kardeş, talep üzerine İŞGÜCÜ olarak gelmek ile bir ideoloji uğruna sığınmacı kisvesi altında getirilmek başka. Irkçılık yaptığım gelmesin akla; ben ucuz politika malzemelerine karşıyım, örneğin GERÇEKTEN talibandan kaçanlar başım üstüne...

00
Hayri :

Şimdi düşünün afganistan veya benzeri rejimlerde yetişen ergenler istanbulu faşing zannediyor normal bu tip ülkelerde eğlence ortamında kadın yasak olduğu için genç erkekleri kız gibi oynatıp para takıyorlar daha ileriside vardır internette bu videolar var normal yani bu hanzoların yaptıkları

Yanıtla47
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title