Haberler

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda E Grubu Maçları Tamamlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda E grubundaki maçlar tamamlandı. Slovakya ile Romanya 1-1 berabere kalırken, Ukrayna ve Belçika'nın karşı karşıya geldiği mücadeleden de gol sesi çıkmadı. E Grubu'nu Romanya birinci, Belçika ikinci sırada tamamladı.

(ANKARA) - Avrupa Futbol Şampiyonası'nda E grubundaki maçlar tamamlandı. Slovakya ile Romanya 1-1 berabere kalırken, Ukrayna ve Belçika'nın karşı karşıya geldiği mücadeleden de gol sesi çıkmadı. E Grubu'nu Romanya birinci, Belçika ikinci sırada tamamladı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda E grubundaki son maçlar tamamlandı. Son maçlara her takımın 3 puanla geldiği grupta Ukrayna ile Belçika'nın karşılaştığı maçta iki taraf da ağları havalandıramadı. Belçika sahadan 1 puanla ayrılmasına rağmen 4 puanla son 16 turuna kaldı.

Grubun diğer maçında Romanya ile Slovakya karşı karşıya geldi. Ondrej Duda ve Razvan Marin'in karşılıklı golleriyle maç 1-1 sona erdi. Romanya bu sonucun ardından averajla grubu birinci sırada tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Slovakya Romanya Belçika Ukrayna Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title