Haberler

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ikinci maçlar tamamlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D ve E grubunda oynanan ikinci maçlarda Ukrayna Slovakya'yı 2-1, Avusturya Polonya'yı 3-1 yendi. Hollanda-Fransa maçı ise 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

(ANKARA) - Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D ve E grubunda ikinci maçlar tamamlandı. Ukrayna, Slovakya'yı 2-1, Avusturya, Polonya'yı 3-1 yendi. Hollanda- Fransa maçı ise 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda günün ilk maçı E grubu mücadelesinde Ukrayna, Ivan Schranz ve Mykola Shaparenko golleriyle Slovakya'yı 2-1 yendi.

D grubunda saat 19.00'da Polonya ve Avusturya karşı karşıya geldi. Avusturya mücadeleyi 3-1 kazandı. Goller; 9. dakikada Trauner, 67. dakikada Baumgartner ve 78. dakikada Arnautovic'ten geldi. Polonya'ın tek golünü 30. dakikada Başakşehirli Piatek attı.

Günün son maçında ise Hollanda ile Fransa karşı karşıya geldi. Maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Bu maç, EURO 2024'ün golsüz tamamlanan ilk maçı oldu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Avusturya Hollanda Slovakya Polonya Ukrayna Fransa Futbol Güncel Spor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title