Haberler

Avukat Levent Pişkin Serbest Bırakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

HDP İstanbul İl Yöneticisi ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın avukatı Levent Pişkin, adli kontrol talebiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Özgürlükçü Hukukçular Derneği üyesi, LGBTİ aktivisti avukat Levent Pişkin, bugün sevk edildiği Bursa Adliyesi'nde savcılığa ifade verdi. Savcı, Pişkin'i adli kontrolle mahkemeye sevk etti. Mahkeme, Pişkin'i adli kontrolle serbest bıraktı.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ'IN AVUKATI

Tutuklu HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın avukatlığını üstlenen Pişkin, 14 Kasım sabaha karşı saat 5.00'da İstanbul'da evine düzenlenen baskınla gözaltına alınmıştı.

"DEMİRTAŞ'IN MESAJINI ALMANYA'YA VERECEKTİ İDDİASI"

Pişkin'in Demirtaş'ın mesajlarını propaganda için kullanılması için Almanya'da bir dergiye vereceği iddia edilmişti. Avukat Pişkin, hakkındaki soruşturma Bursa'da başlatıldığı için dün Bursa'ya götürülmüştü.

LEVENT PİŞKİN HAKKINDA

Avukat ve LGBTİ aktivisti. Özgürlükçü Hukukçular Derneği üyesi. Halkların Demokratik Partisi İstanbul il yöneticisi. Hafıza Merkezi'nde çalışıyor. Boğaziçi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Enstitüsü'nde yüksek lisans yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Levent Pişkin İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title