Haberler

Aydın'da Alevli Gece

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da, bir akaryakıt deposunda başlayan, ardından mobilya deposuna sıçrayan alevler 6,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Aydın- İzmir Karayolu üzerinde bulunan Ahmet Kabaçam'a ait kalorifer yakıtı deposunda, bugün saat 01.00 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Bülent Gündüz'e ait mobilya deposuna da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin çabalarına rağmen alevler, yatak odası takımlarının bulunduğu bitişikteki mobilya deposunu sardı. Aydın Belediyesi'ne ait merkezde bulunan ekiplere destek amacıyla İncirliova, Umurlu, Köşk ve çevre belediyelerden ekipler ile Orman Bölge Müdürlüğü görevlileri de bölgeye sevk edildi. Depoların girişinin tek olması nedeniyle söndürme çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi, yangının diğer depolara sıçramaması için binanın arkası iş makinesi ile yıkıldı. Alevler kısmen kontrol altına alınırken 2 itfaiye eri dumandan etkilenerek ambulansla, Aydın Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Söndürme ve soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title