Haberler

Aydın ve Muğla'daki Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aydın'ın Söke ile Muğla'nın Milas ilçelerindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu. Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aydın'ın Söke ile Muğla'nın Milas ilçelerindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu.

Tarım Ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aydın'ın Söke ve Muğla'nın Milas ilçelerindeki orman yangınları havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Cansiparane şekilde çalışan orman kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarım ve Orman Bakanı Orman Yangınları Acil Durum Güncel Milas Muğla Dünya Tarım Aydın Çevre Doğa Söke Çevre Acil Durum Doğa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title