Haberler

Aynı Havayı Soluduğunuz Kişiyle Aynı Saate Bakın

Güncelleme:
Abone Ol

2013'ün en iyi Unisex saati Timberland HT3, Sevgililer Günü'nde sevgilisiyle aynı zamana bakmak isteyenlerin tercihi olmaya aday.

Aşkın günü 14 Şubat'ı anlamlı kılmak için HT3 size yeter...

Hem kadın hem de erkek bileğine uygun HT3 ezberleri bozuyor..

Saat dünyasında büyük bir etki yaratan Timberland'ın asi ve karizmatik saati HT 3 tasarımıyla fark yaratıyor.

Dijital ve kadranlı saati bir arada sunarken ergonomik yapısıyla da fark yaratan HT 3'ü saat dünyasının vazgeçilmezi haline getiren özelliği ise her bileğin saati olması. İster klasik, ister spor olarak kullanılabilen HT 3 bu özelliğiyle sadece zaman tutucu olmaktan çıkıp vazgeçilmez bir aksesuar olma özelliğini de taşıyor.

Boyut: 56 x 56 mm ,Kasa materyali: paslanmaz çelik, safir kaplamalı mineral cam ,Kayış: buffalo derisi ,Fonksiyonları: analog kronograf, dijital (3 el, tarih, 60 dakika kronograf, dual-time [ikinci zaman]) , 5 ATM ye kadar suya dayanıklı, LCD (likit kristal ekranlı)

Türkiye'ye Mey Saat tarafından ithal edilen Timberland HT 3 seçkin saat mağazalarında ve Tımberland mağazalarından ulaşabilirsiniz. Fiyatı : 850 tl.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Timberland Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title