Haberler

Ayşe Böhürler, Hacılar Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette AK Parti heyeti de yer aldı. Özdoğan, birlik ve destekle Hacılar'ı modern bir şehir haline getirme hedefinde olduklarını vurguladı.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve beraberindeki heyet, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarete Böhürler'in yanı sıra, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, il başkan yardımcıları, İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Çevrim ve ilçe teşkilatı katıldı.

Böhürler, ziyarette belediyenin yeni hizmet binasının ilçeye ve Kayseri'ye hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdoğan da "Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızın destekleriyle Hacılar'ı modern bir şehir haline getirmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Birlikte olmanın gücüyle ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için koşmaya devam edeceğiz. Kendilerine katkı, destek ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Böhürler ve beraberindeler, daha sonra Hürmetçi Sazlığı'nı ziyaret ederek yılkı atlarını izleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Bilal Özdoğan Ayşe Böhürler Milletvekili Belediye Politika AK Parti Hacılar kayseri Güncel Yaşam Yerel Haberler Belediye Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title