Haberler

Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı

Abone Ol

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir kahvede oturan Halil Özbek ile oğlu Ali Özbek'e plakası belirlenemeyen bir otomobilden ateş açıldı.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir kahvede oturan Halil Özbek ile oğlu Ali Özbek'e plakası belirlenemeyen bir otomobilden ateş açıldı. İki tabancadan çıkan mermilerle ayaklarından yaralanan baba- oğul, hastaneye kaldırdı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Uşak'ın Banaz İlçesi'nden bir süre önce Turgutlu'ya gelip yerleşen 52 yaşındaki Halil Özbek ile oğlu 27 yaşındaki Ali Özbek'e kahvede oturdukları sırada plakası henüz belirsiz bir otomobilden ateş açıldı. İki tabancanın kulanıldığı saldırıda ayaklarından yaralanan baba- oğul, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yaklaşık 100 metre uzaklığında meydana gelen olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Manisa / Turgutlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Özbek Politika Güncel Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title