Haberler

Babasının Mevlidine Giden Öğretmen Yolda Kaza Yapınca Öldü

Abone Ol

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, iki çocuğuyla birlikte, ölen babasının Balıkesir'deki mevlidine otomobili ile gitmek isteyen, Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Ali Arşal'ın (50) kullandığı otomobil TIR'a arkadan çarptıktan sonra, yolcu otobüsünün önüne savruldu.

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, iki çocuğuyla birlikte, ölen babasının Balıkesir'deki mevlidine otomobili ile gitmek isteyen, Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Ali Arşal'ın (50) kullandığı otomobil TIR'a arkadan çarptıktan sonra, yolcu otobüsünün önüne savruldu. Bariyerlere çarpan otomobilden, emniyet kemerini takmadığı için yola fırlayan Ali Arşal olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan çocukları ise hastaneye kaldırıldı.

Sakarya'nın Geyve ilçesi'nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu'nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Ali Arşal, geçtiğimiz hafta Balıkesir'de yaşayan babasını kaybetti. Cenaze törenine katılan Arşal, daha sonra eşini burada bırakıp, çocuklarıyla birlikte Geyve ilçesine geri döndü. Ali Arşal, okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle, babası için okutulacak mevlüte katılmak üzere bu sabah kızı Seval ve oğlu Serhat Arşal'ı (12) yanına alarak, kullandığı 10 UP 193 plakalı otomobil ile Balıkesir'e gitmek üzere yola çıktı. Ali Arşal'ın sürdüğü otomobil, Bursa-İzmir Çevre Yolu'nun Çağlayan Köyü sollamak istediği Turan Doğan yönetimindeki 42 CFM 61 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil, aynı istikamede gitmekte olan Cesim Otken idaresindeki 10 TL 456 yolcu otobüsünün önüne savrularak bariyerlere çaraak durdu. Kaza sırasında emniyet kemerini takmayan sürücü Ali Arşal aracından fırlayarak olay yerinde yaşamını yitiririkne, yaralanan kızı Seval ve oğlu Serhat Arşal, ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayın şoku ile çocuklardan birinin, anneleri Yaşariye Arşalında otomobilde olduğunu söylemesi, olay yerinde bir süre yaptıkları aramayı, Yaşariye Arşal'ın Balıkesir'de olduğunu öğrenince sonlandırdılar. BAŞKA OTOBÜS İLE NAKLEDİLEN YOLCULARIN İFADESİ YOLDA ALINDI

Bu sırada kazaya karışan otobüsteki yolcular, çağrılan başka bir otobüse nakledilerek olay yerinden uzaklaştılar. Savcının talimatıyla Mustafa Kemalpaşa ilçesinde durdurulan otomosteki yolcuların ifadeleri polisler tarafından alındı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Sakarya Geyve Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title