Haberler

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Güncelleme:
Abone Ol

Bağcılar'da cami imamını okla vurarak yaralayan saldırganın caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiği için bu eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Olayın görgü tanıklarından biri "Şahıs 'Bu şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun?' diyerek, imama saldırdı. Bunun üzerine imam içeri geçti. Biz şahsı dışarı çıkardık. Namazı kılıp dışarı çıktığımızda şahsın bize oku doğrulttuğunu gördüm" diye konuştu.

İstanbul Bağcılar'da, cami imamını okla vuran saldırgan gözaltına alınıp sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, saldırının detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

"BİZE OKU DOĞRULTTUĞUNU GÖRDÜM"

Görgü tanığı esnaf Murat Salim, yaptığı açıklamada öğle namazı için camiye gittiğini anlattı. Bu sırada bir kişinin caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiğini dile getiren Salim, "Daha sonra bu şahıs geldi. 'Bu şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun?' diyerek, imama saldırdı. Bunun üzerine imam içeri geçti. Biz şahsı dışarı çıkardık. Namazı kılıp dışarı çıktığımızda şahsın bize oku doğrulttuğunu gördüm. Birinci oku attığında imamın sağ tarafına isabet ettiğini gördüm. İkinci oku taktığını gördüğümde koşarak saldırganın üzerine atlayarak saldırganı etkisiz hale getirdim." diye konuştu.

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İMAM TABURCU EDİLDİ

Öte yandan, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören imam D.K. bugün taburcu edildi. İmamın tedavisine evinde devam edileceği öğrenildi.

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

NE OLMUŞTU?

Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K, caminin yakınlarında sağ omzundan okla vurularak yaralanmıştı.

Olayı gören vatandaşlar yaralıyı yakındaki hastaneye götürmüştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu yakalanan saldırgan M.F.G. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'ne nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Güvenlik Kamerası Güvenlik İstanbul Bağcılar Gözaltı Saldırı Adliye Güncel Cami Saldırı Güvenlik Adliye İstanbul Gözaltı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

Yaşar Zorlu:

uhud savaşında tepeyi terkeden aç gözlü okçulardandır bu da.

Yanıtla177236
o. kara:

sahabeye onu dememelısın. koskoca sahabeyı yargılamak sana dusmez kesınlıkle. ordakı bırkac sahabenın yaptıgı hata olabılır tamam kesın hata bıle olsa bunu demek bır Muslumana yakısmaz. hıcbır sahabeye ac gozlu dememelısın.

124303
VEFA:

Sahabe kim?

14176
dikduran adam:

VEFA: NENEN KRALİÇE ELİZABETH E SOR

7478
Marko Apostolidis:

sahabe olmak özel muamele gerektirmez, kuran herkes için aynı.. balkan savaşında (1990) bazı kişilere özel muamele yapıldı, sen şehit evladısın sana bedava, sen gazisin sana... bunu yapan ve kabul eden ayıp ettirmiştir. sahabelerin tutumunu gözden geçirmek yerine kendimizde olan kuranı sözlü olarak tahrif ettiğimize bakalım. hocalar kurana tam ters iddialar yapıyorlar hele hz. meryem'i yerinden indirip yerine başka birini yükseltiyorlar ve kurana göre peygamberin tek mucizesi yok. gidin okuyun.

11615
o. kara:

uhudda okcu tepesındekı tepeyı terkeden okcular sahabıler yanı onlarca sahabı yaklasık o da cogul oldugu ıcın sahabe dedım kastettıgı o olmalı peygamberımızın ashabı yanı sahabı tekıl sahabe de cogul oluyor. peygamberımızın sav. yol arkadasları dostları o zaman yasadıgı donemdekı.

1960
mustafa kılıç:

"VEFA" işin gücün dalga geçmek. insan bilmediğine düşmandır. duyduklarınlarınla değilde gerçekleri okuyarak yorum yaptığın günleri umutla bekliyor olucaz.

1636
Discus:

Aynı okla şahsa kısas uygulamak lazım. Baksın bakalım okun acısı iyi miymiş kötü müymüş

Yanıtla7168
VEFA:

Yobaza kısasa kısas evladır!..

4986
o. kara:

şort vucut hatları bellı etmıyorsa ve dız ıle gobek arası kapatıyorsa gerısı acık olsa bıle erkek sortla namaz kılabılır caızdır ama namazı kılarken beldır bel ıle dız kapagı arasıdır dız kapagı uzerıdır vs acılmaması gerekır. tabıı kı burada okçu kısının yaptıgı sey yanlıs cana kasıt eden veya yaralamaya kast eden kasıtlı bır suıkasttır.

Yanıtla12129
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title