Haberler

Yahya Sinvar'a 'Terörist' diyen televizyon kanalına baskın

Güncelleme:
Abone Ol

Suudi Arabistan merkezli MBC kanalı, yayınladığı bir programda Filistin, İran, Lübnan, Irak ve Yemen direniş liderlerini "terörist" olarak tanımladı. Öldürülen Hamas lideri Sinvar'ı da hedef alan kanal, Irak'ın başkenti Bağdat'ta Şii milis güçlerini destekleyen bir grup tarafından basıldı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta Şii milis güçlerini destekleyen bir grup, Suudi Arabistan'ın MBC televizyon kanalının binasına baskın gerçekleştirdi, dış kapıyı ateşe verdi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta İran yanlısı Şii silahlı grupların destekçileri, yayınladığı bir habere tepki göstermek amacıyla Suudi Arabistan merkezli MBC televizyon kanalının binasını bastı. Kanalda yayınlanan haberde Filistin, İran, Lübnan, Irak ve Yemen direniş liderlerini "terörist" olarak tanımladığı belirtildi.

"IRAK'TA YERİNİZ YOK"

Kanalın silahlı grupların liderlerine hakaret ettiğini belirten grup, kanaldaki bazı eşyalara zarar verdi ve binanın dış kapısı yaktı. Şii gruplara yakınlığıyla bilinen milletvekili Mustafa Send sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Devlet destekli MBC IRAQ kanalı, bu konu kırmak veya yakmakla bitmez. Irak'ta yeriniz yok, lisansınızı iptal etmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Yahya Sinvar Orta Doğu Politika Filistin Lübnan Güncel Bağdat Yemen Dünya Medya İran Irak Orta Doğu Medya Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

JY:

DEMİRDEN KORSAYDIK TRENE BİNMEZDİK. YİNE YAZIYORUM HAMAS VE HİZBULLAH TERORİST ÖRGÜTLERDİR.

Yanıtla615153
Selim Şahin Şahin:

Amerika'da ikamet edip, oradan ZIRVALAMAK çok kolay........... Cesaretin varsa gel o "ZIRVALARINI" Türkiye'de söyle......

23134
idris Aslan:

Tamam ver adresini delikanlica ver adresini dürüstçe paylaş dediğin kadar varmisin

2369
Selanikli vedat:

Demir içinde gezdiğinde bir daha düşünürsün bunu jeliybon

1555
Erol Balık:

kim seni skine takiyorki ??????

1354
Orhan Tekin:

O demir trenin demirini benzemez ? Birazcık kanırtır burdan öyle yazmakla olmuyor avarel

1139
Halit:

şeytanlar

940
Akıncı:

Sen neysin?

1131
sinan çayırcı:

Seni bulmama izin ver bakalım demirden korkuyor musun korkmuyor musun ?

926
Benim Kkk:

Adam haklı iste bu kafa terör kafasıdır kimi adres istiyor kimi bilmem ne istiyor kendisi için değil bir başkasının zarar verebilme ihtimaliyle adresini yayınlanmasını istiyorsunuz gerçekten zir cahilsiniz sizler kuklasiniz sadece siyasi lidirinziin konuştuğu kadar dünyayı tanırsınız Hizbullah ismini daha yeni durmuşlar haklı olduğunu söylüyorlar arastirdinizmi Hizbullah kim hamas kim musluman kardeşler kim.bunlari düşman bildiğiniz İsrail abd kurdu haberiniz yok.

1817
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title