Haberler

Bağdat'taki Emniyet Bariyerleri Kaldırılıyor

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sokaklardaki beton güvenlik bariyerleri- Vinç ile beton bariyerlerin kaldırılması- Bağdat Kerrade Belediyesi Meclis Üyesi Ali Abbas ile röportaj- Yolun trafiğe açılması - İşçilerin yolu temizlemesi Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin aldığı reform kararları çerçevesinde daha önce güvenlik gerekçesiyle Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde kapatılan bazı yollar tekrar araç trafiğine açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sokaklardaki beton güvenlik bariyerleri- Vinç ile beton bariyerlerin kaldırılması- Bağdat Kerrade Belediyesi Meclis Üyesi Ali Abbas ile röportaj- Yolun trafiğe açılması - İşçilerin yolu temizlemesi Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin aldığı reform kararları çerçevesinde daha önce güvenlik gerekçesiyle Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde kapatılan bazı yollar tekrar araç trafiğine açıldı. Şehrin en kalabalık ve önemli bölgelerinde olası bir intihar saldırısını engellemek için daha önce yerleştirilen beton güvenlik bariyerleri, emniyet güçlerinin kontrolünde kaldırılmaya başlandı. Bağdat kent merkezine yaklaşık 5 yıl önce güvenlik gerekçe gösterilerek araç trafiğine kapatılan "Suq Cabbar (Cabbar Çarşısı)" uzun bir aradan sonra tekrar eski haline döndü.

Kaynak: AA / Güncel

Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title