Haberler

Bağımlılıkla Mücadele Etkinliği Başkent Millet Bahçesi'nde Gerçekleştirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara Valiliği, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katıldığı etkinlikte, bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı ve spor etkinlikleri düzenlendi.

Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadeleye dikkati çekmek amacıyla Başkent Millet Bahçesi'nde bağımlılıkla mücadele etkinliği gerçekleştirildi.

Ankara Valiliği, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

Şahin ve Yavaş, Başkent Millet Bahçesi'nde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, üniversiteler, spor federasyonları ve kulüplerinin kurduğu stantları gezdi, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Müzik dinletileri ve gösterilerle devam eden etkinlikte, vatandaşlar, farklı branşlarda spor yapma imkanı buldu, bağımlılığa karşı bilgilendirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ankara Valiliği Mansur Yavaş Vasip Şahin Ankara Sağlık Güncel Spor Sağlık Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title