Haberler

Bağlı Teknoloji Bakım İhtiyacını Azaltır Ve Güvenilirliği Artırır

Abone Ol

Rockwell Automation, operatörlerin makine arıza diyagnostiğini ve arıza sürelerini azaltıp iyileştirmesine yardımcı olan, yeni güvenlik tabanlı iletişim protokolü Allen-Bradley Guardmaster GuardLink güvenlik sistemini sunar.

Geleneksel olarak güvenlik aygıtları ayrı güvenlik girdileri ile kurulur, bu da ciddi oranda daha fazla tesisat gerektirir ve muhtemel hata noktalarının sayısı artar. Bu çoklu bağlantılarla tesisatı kurulduğunda müşteriler her aygıttan gelen veriyi ayrıştırabilme yetkinliğini kaybeder. GuardLink ile güvenlik aygıtları hem bireysel aygıt diyagnostiğine erişim sağlar hem de kolayca bağlanabilir. Bu sistem sadece tek bir dört iletkenli kablo ile bağlantı başına 32 aygıta kadar güvenlik, diyagnostik, uzaktan yeniden başlatma ve kilit emri imkanı sağlar. Ayrıca müşteriler kurulum maliyetlerini GuardLink kullandıklarında tesisat maliyetlerinde yüzde 38'e varan düşüşlerle ciddi oranda azaltabilirler.

GuardLink teknolojisi Allen-Bradley Guardmaster güvenlik rölelerini ve bileşenlerini sorunsuz bir şekilde entegre ederek kullanıcılara tüm güvenlik sistemi genelinde durum verisine erişim imkanı sunar. Güvenlik aygıtlarının GuardLink teknolojisi sayesinde akıllı prizlerle birbirine bağlanması ve Guardmaster güvenlik rölelerine standart kablolarla bağlanması, bireysel güvenlik kapıları ve e-stop'lara kadar tüm sistemin çok daha izlenebilir olmasını sağlar.

Rockwell Automation güvenlik ürün müdürü Thomas Helpenstein "Bir e-stop veya güvenlik kilit anahtarının operasyonu sırasında Guardmaster güvenlik rölelerine bireysel güvenlik sinyali gönderilir" dedi ve ekledi: "Bu bilgi Connected Enterprise genelinde Guardmaster ağ arayüzü aracılığıyla sorunsuz bir şekilde iletişim kurar. Bu erişim geleneksel tesisat sistemleriyle karşılaştırıldığında makine diyagnostik ve tamir gerektiren sorunlarını daha kolay ve hızlı çözmeye yardımcı olur."

GuardLink güvenlik sistemi Logix platformu ve Rockwell Software Studio 5000 uygulamasında önceden belirlenmiş etiket isimlerle tam entegre olur. Sade tasarımı ve tesisat ihtiyacının azalması, kullanımı kolay tak-çalıştır kurulumlar kullanılmasına izin verir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rockwell Automation Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title