Haberler

Bahçeli'den 1 Kasım Seçimleri Sonrası Artan Teröre Sert Tepki

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında 1 Kasım sonrası yaşanan terör saldırılarıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimleri sonrası gerçekleşen terör saldırıları ve şehit haberleriyle ilgili yaptığı açıklamasında "1 Kasım'da terör sandığa gömülmüştü, Türkiye düşmanlarına diz çöktürülmüştü. Öyle ya, uzayı zapt ettik, Jüpiter'e de saray diktik." dedi.

"ZOR VE SIKINTILI DÖNEMLER MANEVİ MÜKAFATTIR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin mesajı şöyle: "Zorluklarla başa çıkmanın kolay bir yolu vardır; o da korkusuzca içinden geçmek, cesur bir şekilde üstüne üstüne gitmektedir. Zor ve sıkıntılı dönemler bir bakıma manevi mükafattır. Gelişme ve büyümenin tılsımı zor zamanlarda gizlidir. Mesele bunun farkına varmaktır. Ülkülerini sağlam şekilde belirlemiş olan kimseler için her engel bir fırsat, her sorun bir imkan hazinesidir. Marifet bunu görebilmektir.

"HİÇBİR ZAFERİN BASİT BİR YOLU YOKTUR"

Nasıl ki ele diken batmadan gül toplamak mümkün değilse, cesaret göstermeden, dirayetli olmadan yokuşlar da tırmanılamayacaktır. Hiçbir zaferin basit bir yolu, ucuz bir fiyatı yoktur. Mücadele ede ede, çile fidesinden umut çiçekleri açtırarak hedefe varmak mümkündür. Yeter ki inanalım, yeter ki aşkla isteyelim; bakın o zaman zifiri karanlıkta bile gök kubbemizde yol gösteren bir hilal ışığı parlayacaktır. Atalarımız boşuna söylememiş: 'Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerek.' Çekiç safhası tamam, sırada keskin bıçak olmak var.

"İSTİKRAR GELECEK DİYORLARDI, YİNE KAN VE ACI GELDİ"

1 Kasım seçiminin üzerinden yaklaşık iki haftalık bir süre geçti. İstikrar ve huzur gelecek diyorlardı, ne gezer, yine kan, yine acı geldi. Şehitler yürekleri kavuruyor. Dün; Uzman Çavuş Selim Vural'ı, J.Başçavuş Ahmet Çelik'i, Uzman Onbaşı İbrahim Bağcı'yı teröre kurban verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize, silah arkadaşlarına ve kederli ailelerine başsağlığı temenni ediyorum.

"UZAYI ZAPT ETTİK, JÜPİTER'E DE SARAY DİKTİK"

1 Kasım'da terör sandığa gömülmüştü, Türkiye düşmanlarına diz çöktürülmüştü. Öyle ya, uzayı zapt ettik, Jüpiter'e de saray diktik. Nasılsa yalan diz boyu, inananlar haddinden fazla. İstikrar diyenler, Kobani'ye çevrilmeye çalışılan Silvan'da hala 3 mahalleye giremedi. Birileri milletin aklıyla oynuyor ve aldatmada ustalaşmakla kalmıyor, herkese yutturmaya çalışıyor. Kör gözünü açtı artık, uyku dönemi bitti.

"HER TARAF DOLDU AK TOROS"

Manisa'da başörtülü bir hanımefendiye kelepçe takıp, sonra pardon diyerek başı açık hanımları tahkir edenlerin boyaları dökülüyor. Şimdi de Antalya'da G-20 toplantısı yapılacak. İnsanlık terörden kırılıyor, Paris'in içine Şam kaçıyor, beyefendiler ise başka alemde! Antalya'da golf arabasına binip gösteri yapanlar Türkiye'yi çoktan dolmuşa bindirdi, dolduruşa getirdi. Her taraf doldu ak Toros.

"TERÖRÜN HİMAYE EDENİ BUZ GİBİ VARDIR"

Terörün vatanı, milliyeti, dini, inancı, mezhebi, kimliği yok derler. Doğrudur. Ama terörün sahibi, himaye edeni bal gibi, buz gibi vardır. Gaziantep'de, Diyarbakır'da, Suruç'ta ve Ankara'da terör nice canlara kast etmişti. Malumdur, terörün ağır faturasına hala katlanıyoruz.

"FRANSA HALKINA TAZİYELERİMİ İLETİYORUM"

Fransa'da dün akşam altı ayrı noktaya yapılan saldırıda yüzlerce insan öldü ve yaralandı. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Fransa halkına taziyelerimi bildiriyorum. Terörden yalıtılmış, soyutlanmış, korumaya alınmış güvenli hiçbir yerin olmadığını da düşünüyorum. Terörü politik bir enstrüman, küresel ve bölgesel bir dizayn vasıtası olarak kullanan ülkelerin bu hazin tablodan ders almasını umuyorum.

"GÜÇ OLAN KAHRAMANCA YAŞAMAKTIR"

İnsanlık teröre müşterek refleks geliştirip aynı cephede buluşamazsa, geleceğin dünyasını azılı katillerin tayin edeceğini görelim, bilelim. Şunu da unutmayalım ki, güç olan kahramanca ölmek değil; kahramanca yaşamaktır. İnsanlık huzur bulsun, ama Türk milleti de payidar olsun."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Türkiye Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

AKP ÜLKEYİ BÖLÜYOR:

EY BAHÇELİ SAYENDE AKP İKTİDAR OLDU:. . . SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN GÖZÜM. . . .

Yanıtla311
Karşıyakalı:

Kandan beslenmeye Çalışıyor böyle parti olmaz paraleli yazık bu MHP ye

Yanıtla67
ong bak:

seçim kaybede kaybede kafayı yemiş doktor demişki kendi haline bırakın

Yanıtla19
emeklı:

bahcelı efendı sen grcekten yuzzusun erdoganı kıskanacagına turkıye ıcın yaptıklarını anlat sarayı bos ver senıde oraya tvıtrcı olrak gonderecez 99 dan sonra senden vede mıllıyetcılıkten sovudum senın yuzUNDEN AKP Yı ıdestekledık baska alternetıf bırakmadın ınadına AKP

Yanıtla22
kafkas kartali:

Ne yapmaya calisiyosun senin yuzunden nefret ettim partidende ulkuculukten de dava dan da yeter artik. sen O koltukta oldugun suruce mhp yok benim için. Ya sinan oğan ya sinan oğan!!!

Yanıtla12
MmaMobil-IOS:

Yazık sana Mhp. Yazık sana ülkücü oylara artık inadına AKP AKP AKP. Ne Mutlu Türk'üm diyene

Yanıtla20
Adınızı Yazın31 gss baba:

bahcelı sen turkıyenın karısmasını ısteyenlerdenssın erdoganı kıskanma dunya lıderı erdogan

Yanıtla20
ERKEK ASLAN..49.5:

HDP. . PKK. . . MHP ÜLKEYİ KUTUPLAŞTIRIYOR !. . . . SİZ KONUŞMAYINIZ. . . . . Lütfen

Yanıtla11
Tayip Erdogan Mobil-IOS:

Dingil dingil konusma .aldinmi agzinin payini yillarin partisini ne Hale getirdin bir hdp kadar oy alamadin rezil ettin milliyetciligi utanmiyorsun senden yasli insanlara elini öptürmeyi küfürbaz herif

Yanıtla11
nuri:

ulan madem akp ye karşıdın niye koalisyon kurmadın allah aşkına şu adamı haber diye yapmayın artık ya ayağına gelen fırsatı kaçırıpta şimdide adamlık dersi veriyo sus bahçeli gözümüzde zerre kadar değerin yok

Yanıtla01
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title