Haberler

Tunceli'de PKK'nın Yıl Dönümü İçin Yürüyüş

Güncelleme:
Abone Ol

Tunceli'de BDP'liler PKK'nın 36. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Seyit Rıza Meydanında meşaleli yürüyüş düzenledi.

Dbp'liler MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDİ

Tunceli'de BDP'liler PKK'nın 36'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Seyit Rıza Meydanı'na meşaleli yürüyüş düzenledi. Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul'un da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişinin katıldığı yürüyüşte, DBP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yarın kente yapacağı ziyarete ilişkin konuştu. Doğru, "Ne Bahçeli'ye ne de faşist bir zihniyete Dersim'de yer yok. Buradan devlet ve emniyet yetkililerini uyarıyoruz. Bir provokasyon olarak nitelendirdiğimiz Bahçeli ve adamlarının burada bu halkı tahrik ve provoke etmesine karşılık duyarlılık göstereceksiniz" dedi. Engin Doğru, yarın esnafın kepenk kapatması ve halkın Atatürk Mahallesi'ndeki yürüyüşe katılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Ergin Doğru Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

CAN DERSİMLİ:

BOŞ BELEŞ ADAMLARSINIZ BİR ÇAPULCU BU SOĞUKTA SOKAKLARA DÖKÜYOR. BU KADAR SONUNUZU DÜŞÜNSEYDİNİZ ŞİMDİ TUNCELİ ÜLKENİN EN ÜRETEN İLİ OLMUŞTUR. ANCA OTURUN DERE BOYLARINDA BALİ ÇEKİP BİRA İÇİN. İSMİDE BİZ ÇOK AYDINIK UTANIYORUM SİZİNLE AYNI TOPRAKLARDA DOĞMAKTAN

Yanıtla10
CAN DERSİMLİ:

YARIN BATIDADA BAŞKALARI TUNCELİLİLER İÇİN YAPARSA AYNISINI ERGİN DOĞRU GELİR KURTARIR SİZLERİ BU FİTNECİLERİ İYİ TANIYIN.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title