Haberler

Bakan Çağlayan: Sivil Anayasa Mutlaka Yapılmalı (3)

Abone Ol

Bakan ÇAĞLAYAN.Mersin'e yeni bir polisevi kazandırılması konusunda yürütülen çalışmaya destek veren Ekonomi Bakanı M.Zafer Çağlayan'a teşekkür plaketi verildi.

Bakan ÇAĞLAYAN: SİVİL ANAYASA MUTLAKA YAPILMALI (3)

POLİSTEN ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mersin'e yeni bir polisevi kazandırılması konusunda yürütülen çalışmaya destek veren Ekonomi Bakanı M. Zafer Çağlayan'a teşekkür plaketi verildi.

Mersin'de bulunan Ekonomi Bakanı M. Zafer Çağlayan polisevini ziyaret etti. Ziyarete Çağlayan'ın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz katıldı. Ziyaret sırasında ilk olarak söz alan Emniyet Müdürü Öksüz, Mezitli'nin Tece Beldesi'nde bulunan ve boşalan Mersin Üniversitesi Tece Kampusu'nun polisevi olarak tahsis edilmesinde Bakan Çağlayan'ın büyük çabalarının olduğunu söyledi. Öksüz, Çağlayan'ın desteği ile Mersin Polisi'nin modern bir tesise kavuştuğunu sözlerine ekledi.

Ardından söz alan Vali Güzeloğlu ise, Mersin'de birçok eksiğin bulunduğunu, ancak Bakan Çağlayan'ın desteği ile bu eksikliklerin giderildiğini söyledi.

Bakan Çağlayan ise emniyet güçlerinin Mersin'i kana bulamak isteyenlere karşı başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Terör örgütü başta olmak üzere toplumun huzurunu bozmak isteyenlere karşı emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların tüm dünyanın ilgisini çektiğini vurgulayan Çağlayan, "Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Sıcak-soğuk demeden, günün 24 saati her zaman görevinizin başındasınız. Akşam insanlar rahat uyuyorsa bu sizlerin sayesindedir. Sizlere 1 değil binlerce polisevi feda olsun. Polislerimiz için ne yapsak azdır. Ben de sizleri daha iyi imkanlara sahip olması için elimden geleni yapmaya hazırım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve Emniyet Müdürü Öksuz, Bakan Zafer Çağlayan'a 'teşekkür plaketi' verdi. Plaketi alan Çağlayan bir süre polislerle sohbet ettikten sonra Tarsus İlçesi'ne geçti. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Macit Özcan Arif Öksüz Çağlayan Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title