Haberler

"Bakan Ergün: Hedefimiz Eğitim Kalitesini Arttırmak" Haberine Ek

Abone Ol

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Derince Şükrü Aracı İlkokulu ve Ortaokulu açılış töreninin ardından İzmit'in Kuruçeşme mevkiindeki Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu'nun açılış törenine katıldı.12 milyon liraya Dereli Ailesi tarafından...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Derince Şükrü Aracı İlkokulu ve Ortaokulu açılış töreninin ardından İzmit'in Kuruçeşme mevkiindeki Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu'nun açılış törenine katıldı. 12 milyon liraya Dereli Ailesi tarafından 2 kattan oluşan 24 derslikli Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, işadamı Mehmet Sinan Dereli, Mehmet Salih Dereli ile anneleri Türkan Dereli ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Ergün, Türkiye'nin zenginliğinin genç nüfusu olduğunu söyleyerek, "Bizi güçlü kılacak ve zenginleştirecek tek şey çocuklarımızdır. Onun için çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz. Türkiye'yi güçlü kılan genç nüfus zenginliğidir" diye konuştu. Bakan Ergün daha sonra okulda gezinti yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Dereli Nihat Ergün Kuruçeşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title