Haberler

Bakan Soylu ile TİP'li Ahmet Şık Beşiktaş'ta karşılaştı! İki taraf da birbirini boş geçmedi

Güncelleme:
Abone Ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TİP Milletvekili Ahmet Şık, Beşiktaş'ta seçim çalışmaları kapsamında karşılaştı. Şık, otobüsten çevredekilere oyuncak atan Bakan Soylu'ya "Yargılanacaksın" diye bağırdı. Bakan Soylu ise önce güldü sonra Şık'a cevap verdi.

İstanbul Beşiktaş'ta AK Parti Milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim aracı ile tur atarken Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık ile karşılaştı.

"YARGILANACAKSIN"

Bakan Soylu'nun seçim aracı geçerken Beşiktaş'ta seçim çalışması yapan Şık, otobüsten çevredekilere oyuncak atan Soylu'ya bağırdı. Şık, "Yargılanacaksın" ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU YANIT VERDİ

Bakan Soylu ise Şık'ın sözlerine önce güldü, daha sonra eliyle Şık'ı işaret ederek bir şeyler söyledi. Şık'ın da bu sırada Soylu'ya karşılık verdiği görüldü.

"BİZDEN KAÇAMAZSINIZ"

Türkiye İşçi Partisi o anları "Bizden kaçamazsınız, her yerdeyiz. Hesap vereceksiniz" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Bakan Soylu ile TİP'li Ahmet Şık Beşiktaş'ta karşılaştı: Yargılanacaksın

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Milletvekili Ahmet Şık Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ercan gurbhetchi:

Demokrasi yok(!) dedikleri ülkede ellerini kollarını sallayarak istediklerini söyleyerek geziyorlar:)) Bir de HDP den özür dilemiş Ahmet Şık:)) Neden korktun?

Yanıtla38130
Ercan akdeniz:

Erkan Can, seçilmiş diye o kadar biliyorusn da madem yıllardır RTE ye dedikleriniz neydi? Dahası Soylu bu devleti temsile den bir görevlidir. sen devlete nasıl daha seçişmemişsin bile tehdit edebiliyorsun?

1141
Bilir Kişi:

La erkan herşeyi bir kenara bırak. evet o seçilmiş dediğin ahmet seçildi. ama bu ahmet isimli şahıs, devletimize katil dedi. bunu da unutma la olur mu?

00
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Bu vatan ve devlet düşmanı beni mahkemeye vermiş bende onu verdim.Bu devleti yıkacağızın hesabını verecek.

Yanıtla322
Zamanla Akıllanan Adam:

bebek katiline özgürlük isteyenler. cumhuriyet tarihinin en iyi içişleri bakanını yargılayacakmış. fıkra bu kadar.

Yanıtla03
Vatan Daş:

Bu şık resmen provakatör.Asıl siz yargılanaksınız..

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title