Haberler

Bakan Yerlikaya: Bu Şiddet Asla Kabul Edilemez

Güncelleme:
Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş Andırın'da bir çobanın darp edilmesi olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, mağdura yapılan şiddetin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Olayla ilgili darp eden şahıslar yakalanarak yargıya sevk edildi.

BAKAN YERLİKAYA: BU ŞİDDET ASLA KABUL EDİLEMEZ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "20 Eylül 2024 Cuma günü N. Y. adlı 45 yaşındaki çobanlık yapan bir vatandaşımız, (köyünde engelli olarak bilinen) Kahramanmaraş Andırın ilçemiz Akifiye Jandarma Karakol Komutanlığına başvurarak, sürüsünü otlatırken sopa ile darp edildiğini beyan etmiştir. Sosyal medyada yer alan görüntüler güvenlik güçlerimizce de incelenmiş ve darp eden şahısların M.G. ve S.G. oldukları tespit edilmiştir. Her iki şahıs da yakalanmıştır. Şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatıyla mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiştir. Vatandaşımıza yapılan bu şiddet asla kabul edilemez" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanı Kahramanmaraş Politika Güvenlik 3-sayfa Andırın Güncel Hukuk Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title