Haberler

Cani baba, eşinin yerini söylemeyen kızına kaza yaptırıp, 11 kurşunla öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'de aracıyla takip ettiği kızını otomobiline çarpıp durdurarak tabancayla öldüren cani baba, yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Eşiyle boşanma davası süren cani babanın, pratisyen hekim olan kızına 11 el ateş ettiği ve takip için aracına GPS cihazı yerleştirdiği belirlendi.

Balıkesir'in Havran ilçesinde, doktor Gülnur Yılmaz (28), babası Mustafa Ali Yılmaz (67) tarafından 11 kurşunla öldürüldü. Genç doktorun, babası tarafından takip edilip, otomobille kaza yaptırıldıktan sonra annesinin yerini söylemediği için öldürüldüğü öne sürüldü.

Cani baba, eşinin yerini söylemeyen kızına kaza yaptırıp, 11 kurşunla öldürdü

KIZININ ARACINA GPS KOYUP TAKİP ETTİ

Pratisyen hekim Gülnur Yılmaz, iddiaya göre, tıpta uzmanlık sınavına hazırlanmak için Antalya'dan, Balıkesir'e geldi. Annesinden ayrı yaşayan ve İzmir'de emekli olduktan sonra market işleten babası Mustafa Ali Yılmaz da, iddiaya göre, daha önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını takibe aldı. Mustafa Ali Yılmaz, otomobiliyle kızı Gülnur Yılmaz'ın kullandığı otomobilin peşine düştü. Havran rampalarında Mustafa Ali Yılmaz, kızının otomobiline arkadan çarparak yol dışına çıkardı.

Cani baba, eşinin yerini söylemeyen kızına kaza yaptırıp, 11 kurşunla öldürdü

OTOMOBİLDEN ÇIKARDIĞI KIZINA 11 EL ATEŞ ETTİ

Aracı bariyere çarpan kızına annesinin yerini soran Yılmaz, cevap alamadı. Bunun üzerine kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına getiren Mustafa Ali Yılmaz, tabancasıyla 11 el ateş etti. Gülnur Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, kırsal alana kaçan babası Havran Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Gülnur Yılmaz'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Mustafa Ali Yılmaz, Havran Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Edremit Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ali Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Vay arkadaş:

bırak baba olmayı insan bile olamazsın

Yanıtla116
ALİ AGA:

Hay sen gibi babanın Allah belasını versin

Yanıtla114
ece:

kızıda haklıymış annesinin yerini söylememekle kimbilir neler yaşatmıştır mekanı cennet olsun

Yanıtla113
Gurbetci:

O hayat dolu bakislarina nasil kiyabildin? Boylelerini gizlice katledeceksin, mahkemeye bile cikarmayacaksin. Aldigi nefese yazik!

Yanıtla112
nar:

gözü dönmüş cani , durdurun bu şerefsizleri. .

Yanıtla110
Döndü Teyze:

olaydan üzüntü duymamak münkünmü..? tabii yine hiç kimse sorumluluğu üstüne almayacak,ben gerçek sorumlunun uganda hükümeti oldugunu tespit ettim.

Yanıtla110
otorite:

KARISININ NİYE KAÇTIĞIDA ORTADA, ADAM ŞEYTANLAŞMIŞ, BENİ NİYE BIRAKIYORLAR DİYE SORAN DİĞER HAYVAN KOCALAR ŞU GÖRÜNTÜYE BAKIN İNSANLIKTAN ÇIKTIĞINIZ İÇİN OLABİLİR Mİ?

Yanıtla18
Başak Ayçin:

Evlat katili bir baba olmaz olsun.

Yanıtla07
ümit:

SEBEB NEYMİŞ Bİ ZAHMET ONUDA YAZSAYDINIZ

Yanıtla52
Celal:

Sebep yazıyor işte okuma yazman yok mu

01
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title