Haberler

Balıkesir İlker Ayrık Ben Bilmem Eşim Bilir'e 350 Bin Başvuru Var Ilker Ayrık.

Abone Ol

Tiyatro oyunu öncesi rol arkada?? Aykut Ta'k'n ile Yaylada Al??veri? Merkezi'nde bas'n toplant's? düzenleyen, Salih Tozan Kültür Merkezi'nde ise ö'rencilere ba'ar? öyküsünü anlatan 'lker Ayr'k, büyük ilgi gördü.

Tiyatro oyunu öncesi rol arkada?? Aykut Ta'k'n ile Yaylada Al??veri? Merkezi'nde bas'n toplant's? düzenleyen, Salih Tozan Kültür Merkezi'nde ise ö'rencilere ba'ar? öyküsünü anlatan 'lker Ayr'k, büyük ilgi gördü. Yak'nlar'yla da özlem gideren Ayr'k, "Memleketimi çok seviyorum" derken, en büyük hayallerinden birinin Bal'kesir'e tiyatro kazand'rmak oldu'unu söyledi. Bir soru üzerine "Hayat'mdan çok memnunum, ancak çok da yo'unum" diyen Ayr'k, sevdiklerine hatta kendisine vakit ay'ramamaktan yak'nd?.

Söyle'ide çiftler 'Ben bilmem e'im bilir' adl? yar??ma program'na kat'lmak için ünlü sunucu ve oyuncudan yard'm istedi. Ayr'k, isteklere esprili 'ekilde 'u yan't' verdi:

"Bu programa kat'lmak için 350 bin ba'vuru var. Bana e'im- dostum, etraf'mda gördü'üm hatta yolda gördü'üm insanlar, 'Abi, bize bir k'yak yap' diyor. Ben de 'Torpil yapacak olsam, kendi aileme yapar, her haftada iki otomobil al'r?m. Nas'l yapay'm abi' diyorum. Ba'vuracaks'n?z, bekleyeceksiniz. Bunlar büyük organizasyonlar, Kanal D büyük bir kanal. Birilerinin birilerini iteklemesiyle yar??mac? bulmas'na imkan yok. Türkiye'nin her yerinden toplamda 350 bin ba'vuru var. "in prodüksiyonu ba'ka, sunumu ba'ka. Tüm yar"mac'larla yar"man'n çekildi'i gün kar"la"yorum. Yoksa gerçekten bütün akrabalar'm' ayarlard'm, haftada iki araba bizim ailemizde kal'rd?. Ayda 8 araba yapar. Allah, bereket versin."

'SEKSENLER'?N SONUNU BENDE MERAK ED'YORUM'

'Seksenler' dizisi özellikle finali ve dizinin günümüzü de anlat'p anlatmayaca?? ile ilgili sorular? da yan'tlayan Ayr'k, "Finali hiç kimse bilmiyor. Sonunu bende gerçekten bilmiyorum ve çok merak ediyorum. Bunu sadece senarist bilir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Tozan İlker Ayrık Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title