Haberler

Oğlunu Evde Yalnız Bırakan Anne, Geri Döndüğünde Hayatının Şokunu Yaşadı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da kızını okula bırakmak için evden ayrılan anne, eve döndüğünde 6 yaşındaki oğlunu balkondaki demir korkulukların arkasında mahsur kalmış halde buldu.

Antalya'da bir apartmanın ikinci katındaki balkonda mahsur kalan çocuk vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Oğluna kavuşan anne ise mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

SESİNİ YOLDAN GEÇENLER DUYDU

Olay Kepez ilçesi Ulusoy Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci kat balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev hanımı Emine Demirci yakındaki okula kızını bırakmak için evden ayrıldı. Bu sırada uyuyan 6 yaşındaki A.Ö, bir süre sonra uyandı. Küçük çocuk bir süre sonra tabure çıkarak kapıyı kilitledi. Annenin evin hava alması için kapısını açık bıraktığı yatak odası balkonuna çıkan A.Ö demirlerin arkasına geçti ve geri dönemedi. Burada mahsur kalan ve yardım isteyen küçük çocuğun sesini yoldan geçenler duydu.

VATANDAŞLAR ÖNLEM ALDI

Balkonda mahsur kalan çocuğu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Havanın soğuk olması ve çocuğun düşme ihtimaline karşı vatandaşlar önce zeminde battaniye ve elleriyle önlem aldı. Bir taraftan da birinci kat balkonundan, çocuğun bulunduğu balkona merdiven uzatıldı. Bir vatandaş merdivenden çıkarak çocuğu kucağına alıp, alt kattaki eve aldı. Evinin önünde itfaiye ve polis araçlarını gören anne ise büyük bir korkuyla dairesine geldi. Oğlunun balkonda mahsur kaldığını ve kurtarıldığını öğrenen anne üzüntüyü ve mutluluğu aynı anda yaşadı. Evin üstten kilitli kapısı da itfaiye tarafından açıldı.

"BİR DAHA ASLA YALNIZ BIRAKMAM"

Oğluna sarılıp mutluluk gözyaşları döken anne Emine Demirci, "Sabah uyuyordu, ben de diğer çocuğumu okula bırakmak için evden ayrıldım. Balkonda görünce çocuğumu hemen koştum. Ama balkonun içinde mi dışında mı olduğunu görmedim. Hemen koştum. Hiç öyle bir huyu yoktu. Bir daha asla yalnız bırakmam. Hava soğuk olsa da kucağımda götürüp, getiririm" dedi.

"YAKLAŞIK 20 DAKİKA ORADA KALDI"

Çocuğu kurtaranlardan Beşar Seyran, "İşe gidiyordum. Bir çocuğun balkonda asıldığını gördüm. Hemen arkadaşlarla inşaat merdiveniyle çalışmaya başladık. Birinci kat balkonundan çocuğun olduğu yere ulaştık. Bu sırada zeminde de battaniye açtık. Yaklaşık 20 dakika çocuk orada kaldı. Merdivenle çıkıp, çocuğu kucaklayarak alıp birinci kata indirdik" diye konuştu.

Anne, oğlu kurtarılınca büyük sevinç yaşadı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

YAŞAR SEYRAN:

ÇOCUĞU KURTARANLARDAN ISMI GECEN YASAR SEYRAN BENIM. . . . ARKADAŞLAR ANNE HATALI AMA INANIN ANNENIN O DURUMUNU GORSEYDINIZ. . . . BIZ COCUGU KURTARDIK KADIN UTANCINDAN 5 DK COCUGUN YANINA GELEMEDI SOK OLDU KINAMAYIN ARKADAŞLAR ALLAH YARDIM ETSİN KÖTÜ YORUM YAPMAYIN YAZIK GÜNAHA GIRMEYIN

Yanıtla045
KARTAL:

Ne kadar iyisin abim yaa.. Dogru soyluyorsun insanoğlunun başina herşey gelebilir.. Kimse eleştirmesin Rabbim evlatlarimizi korusun inşallah

04
YAŞAR SEYRAN:

BENIMDE COCUGUM VAR KUCUK OLAN 6 YAŞINDA INSANLIK GOREVIMIZ RABBIM KIMSEYI EVLÂDI ILE SINAMASIN GUZEL DILEKLERIN IÇIN TEŞEKKÜR EDERIM

00
vatandaş:

beyinsiz bir anne örneği. 6 yaşında ki çocuk evde yanlız bırakılır mı hiç. .

Yanıtla2316
Seren can:

Varoş gerici zihniyet yobazlar

Yanıtla2810
domates tarlaları önünde yalnız erhan:

Çocuk demek dert demek. Evlenme. Evleniyorsan da çocuk yapmak zorunda değilsin.

Yanıtla219
sivaslı genç:

sen leylekler mi getirdi

316
Boş konuşma:

Keşke annen de babandan çocuk yapmasaymış da senin gibi bir israf meydana gelmeseymiş.

16
eren:

allah belanızı versin. hala insan olamadınız. o yaiştaki çocuk evde yualnızmı bırakılır. ya biryeri yaksa başka bişey etse. doğur sonra sür piyasa. bunların elinden alacaksın çocuğu.

Yanıtla1611
xxx:

GERİZEKALI EBEVEYN İŞTE. . LAN SALAK HİÇ 6 YAŞINDAKİ ÇOCUK EVDE TEK BAŞINA BIRAKILIRMI. . . NE BİÇİM SORUMSUZ ANNESİN SEN. .

Yanıtla1512
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title