Haberler

Bankacıdan Öğretmen Sevgilisine Pankartlı Evlenme Teklifi

Güncelleme:
Abone Ol

Karaman'da bankada çalışan 27 yaşındaki Kamil Tufan Koçak, öğretmen sevgilisi 24 yaşındaki Tuğba Kara'ya 'Benimle evlenir misin Tuğbam?' pankartıyla evlenme teklifi etti.

Karaman'da bankada çalışan 27 yaşındaki Kamil Tufan Koçak, öğretmen sevgilisi 24 yaşındaki Tuğba Kara'ya 'Benimle evlenir misin Tuğbam?' yazılı pankartla evlenme teklifi etti. Kara, bu sürpriz üzerine 'Evet' yanıtı verdi.

Karaman'daki İsmet Paşa Caddesi'ndeki bir kafeteryada arkadaşları arasında eğlence düzenleyen Kamil Tufan Koçak, Mardin'de görev yapan öğretmen sevgilisi Tuğba Kara'yı da davet etti. Koçak, arkadaşlarının yardımıyla kafeteryanın karşısındaki caddenin ortasına açtırdığı 'Benimle evlenir misin Tuğbam?' yazılı pankartla evlenme teklifi etti. Pankartı pencereden fark eden Kara da sevgilisinin bu teklifine 'Evet' yanıtı verdi. Çift, bu mutluluğu arkadaşlarıyla halay çekip, eğlenerek kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tufan Koçak Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title