Haberler

Banvit Menejeri Çataloluk: Başarı İyi Mücadeleden Geliyor

Abone Ol

SSPOR Toto Basketbol Süper Ligi'nin 7'nci hafta karşılaşmasında yenilgisi olmayan Anadolu Efes'i nefesleri kesen karşılaşma sonunda yenen Banvit'in Sportif Direktörü Turgay Çataloluk karşılaşma sonunda DHA muhabirine yaptığı açıklamada 7 maçtır yenilmeyen Banvit'in takımın başarısı altında çok...

SSPOR Toto Basketbol Süper Ligi'nin 7'nci hafta karşılaşmasında yenilgisi olmayan Anadolu Efes'i nefesleri kesen karşılaşma sonunda yenen Banvit'in Sportif Direktörü Turgay Çataloluk karşılaşma sonunda DHA muhabirine yaptığı açıklamada 7 maçtır yenilmeyen Banvit'in takımın başarısı altında çok iyi oyuncuların çok iyi mücadele etmesinin yattığını söyledi.

Çataloluk, "Bildiğiniz gibi bu takım bu sezon yeniden oluşturuldu. Teknik kadrodan oyunculara kadar ciddi değişikliğe gittik. Yeni koçumuzla birlikte rotasyonumuzda çok fazla oyuncu yok. Ama şu anda rotasyonumuzda oynayan oyuncularımız, hem iyi oyuncular hem çok iyi mücadele ediyorlar. Bugünkü maçı da çok iyi mücadele ederek kazandık. 7 maçtır kazanıyoruz tabi takımımızın performansı bizi çok mutlu etti. Bunu da sürdürmek istiyoruz ama tabi bildiğiniz gibi oyuncu azlığından dolayı bir sıkıntımız var" diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Onu çözersek bizim alt yapıdan yetiştirdiğimiz milli oyuncumuz Tolga Geçim'in sakatlığı hala sürüyor. Onun dönmesiyle biraz daha rahatlayacağımızı düşünüyorum. Üç günde bir maç oynuyoruz. Bugünkü maçı kazandık. Hem ligde hem Avrupa'da şampiyonlar liginde ulaşabileceğimiz en iyi yere ulaşabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ulaşabileceğimiz hedeflerle ilgili şu an konuşmak için erken önümüzde uzun bir sezon var; maç maç ilerleyeceğiz. Performansımızı devam ettirebilirsek ondan sonra kendimize hedefler belirlememiz daha gerçekçi olacak."

TARAFTAR İTİCİ GÜCÜMÜZ

"Bandırma halkına, taraftarlarımıza bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Onlar bizim için itici bir güç. Gördüğünüz gibi maçın kırılma anlarında, çok zorlandığımız kritik anlarda bize çok çok ciddi destek verdiler. Biz onlarla beraber daha da çok performansımızı arttırıyoruz. Onları sürekli burada bizi desteklemeye davet ediyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Efes Çataloluk Banvit Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title