Haberler

Bara Silahlı Baskın

Abone Ol

Selçuk İlçesine bağlı Çamlık köyünde, bir kişinin ölümü, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden olan silahlı saldırı olayının şüphelileri adliyeye sevk edildi.

Selçuk İlçesine bağlı Çamlık köyünde, bir kişinin ölümü, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden olan silahlı saldırı olayının şüphelileri adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili 8 kişinin yakalandığı, 5 kişinin nöbetçi mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

Olay, geçen hafta Çamlık köyündeki bir barda meydana gelmiş, işletmeci tarafından gece mekandan çıkardığı iddia edilen 8 kişilik grup sabaha karşı tekrar gelip silahla rastgele ateş açarak

bara girmişti. Aydın'ın Ortaklar beldesinden geldiği iddia edilen bir gurubun silahlı saldırısı sonucu, bakkala gitmekte olan ve tesadüfen içkili mekanın önünden geçen Veysel Çakır (21) aldığı kurşun yarası sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olayda, barda müşteri olarak bulunan İbrahim Z de ağır yaralandı.

Olaydan sonra operasyon başlatan Selçuk Jandarma Komutanlığı ekipleri,

Serdar D. (30), Altunay Ö. (28), Esat Ç. (22), Hasan K. (22), İsmail Y. (27), Oktay K. (35), Etem S (38) ve Serkan K (36) isimli şahısları Aydın'ın çeşitli yerlerinde yakalandı.

Selçuk Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden Oktay K, Etem S ve Serkan K serbest bırakıldı, diğer şüpheliler nöbetçi mahkemeye sevk edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title