Haberler

Karadeniz'in incisinde utandıran manzara! Bakanlık inceleme başlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Bartın'ın İnkumu tatil beldesinde günlük yaklaşık 150 ton çöpün taşındığı vahşi depolama alanı dolunca, bölgeye ulaşımın sağlandığı yolda çöp yığınları oluştu.

Bartın'ın katı atıklarının toplandığı vahşi depolama alanının dolması nedeniyle çöplerin yola dökülmesine ilişkin inceleme başlatıldı.

Karasu köyü İnkumu tatil beldesi tepesinde bulunan, kent merkezi ile ilçe ve beldeler olmak üzere 8 belediye ve İl Özel İdaresince köylerden toplanan çöplerin atıldığı vahşi depolama alanının dolması nedeniyle bölgeye ulaşımın sağlandığı yaklaşık 1 kilometrelik yolda çöp yığınları oluştu.

AKAN SIVILAR IRMAĞA KARIŞIYOR

Boğaz Mahallesi'ne ulaşan yolun kapandığı ve Bartın Irmağı mevkiine kadar gelen çöp yığınlarından akan sıvıların da yağmur sularıyla ırmağa karıştığı görüldü.

Karadeniz'in incisinde utandıran manzara! Bakanlık inceleme başlattı

YOLU AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, günlük yaklaşık 150 ton çöpün taşındığı alanda vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine inceleme başlattı. Çöplerin iş makinesi yardımıyla kenar bölgelere alınarak yolun açılmaya çalışıldığı bölgedeki kirlilik havadan da görüntülendi.

Karadeniz'in incisinde utandıran manzara! Bakanlık inceleme başlattı

Kaynak: AA / Güncel

İklim Değişikliği Yerel Haberler Karadeniz İnceleme 3-sayfa Güncel Çevre Tatil Çevre Yerel Haberler 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

SMMM:

BİZİM MİLLETİMİZ KADAR BİZİM İNSANIMIZ KADAR BİZİM YÖNECİLİERİMİZ KADAR ÇEVRE BİLİNCİ GELİŞMEMİŞ BİR TOPLUM DAHA YOK.CENNET VATANI NE HALE GETİRDİK.

Yanıtla6393
mertcee27:

Yapana onaylayan göz yumanlar a müebbet hapis. Sadece çöp depolama değil mesele,

00
Mahmut Çetin Güngör:

Çevresine böyle vicdansızca çöp atanlar en aşağılık vatan hainleridir.

Yanıtla4297
Elazig Yasa:

Temizlik imandandir sozunu sadece evi icin uygulayan bir toplum oldu!! Oturup kalktigi yere copunu atmadan ayrilmayan bir toplum:( Gidin daglari, dereleri, ovalari dolasin her yerde plastik copler, araba lastikleri, bidonlar ne arasaniz. Nehirler, goller, pinarlar pislik icinde. Ne oldu bu insanlara..?

Yanıtla5218
Doğrucu:

Hakkettiği gibi yaşıyorlar gayet normal

Yanıtla16122
Murat TURK:

Buralara kamera konmalı ve çöp atanlar tespit edilerek buralarda temizlik yaptırılmalıdır. Kısasa kısas. Çevreyi kirletene çevreyi temizleme cezası verilsin. Tuvaleti kirletene tuvalet temizleme cezası verilsin. Para cezası veya hapis cezası caydırıcı değil.

Yanıtla686
Mengele:

Vay be tek orasimi zannediyorsunuz türkiyenin her yeri cöp hani geri dönüsüm yapiyordunuz dünyada ilk sizdiniz emine hanim geri dönüsüm tanitimi yapti,siz gidin önce Almanyada 1 sene yasayin orada nasil yapildigini görürsünüz baska türlü size anlatmakla anlayamazsiniz kafaniz calusmaz

Yanıtla1280
Ali Ali:

Senin gibiler hele çöpünü NORMAL çöpe atsın o bile yeter. 50 senedir doğma büyüme berlinliyim. Neden hemen ALMANYA ile kiyasliyorsun ? Türkiye'de kendine MODERN-CAGDAS diyen kesimin bile sokaga cöpünu atıp birde FARKINDA olmadığına şahit oldum. POLTIKACI olsun SANATCI olsun EVSIZ BARKSIZ olsun. COP konusunda yüzde 80 zayifiz. Parti ile başbakan ile hiç ama hiç alakası yok.

813
osman Öztürk:

Sen heralde çöplükte yaşıyorsun da öyle zannediyorsun.

92
Ali Tokgönül:

Aklınız sıra işte CHP bu mu diyorsunuz ? Siz şu siyanürle altın çıkarma sevdasıyla kirlettiğiniz yer altı suları , ağaçlara , insanlara verdiğiniz zararların hesabını verin .

Yanıtla4738
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title