Haberler

Bartın Valisi Nurtaç Arslan Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Valilikte düzenlenen 'Halk Günü' toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Arslan, her konunun takipçisi olacağını belirtti. Ayrıca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) birincileri de Vali Arslan tarafından ağırlandı.

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, "Halk Günü" buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilikteki Kaymakam Hüsnü Bey Salonu'nda gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Arslan, her konunun takipçisi olacağını belirtti.

Toplantıda, Vali Yardımcısı Zeynep Topcu, Açık Kapı Şube Müdürü Arzu Akbulut ve ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.

Lgs birincileri valilikte ağırlandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan öğrenciler, Vali Arslan'ı ziyaret etti.

Gazi Ortaokulu öğrencisi İkra Beren Koşar ve Borsa İstanbul Ortaokulu öğrencisi Mustafa Emir Aydın'ı kutlayan Arslan, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı diledi.

Arslan, öğrencilerin ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik etti.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Nurtaç Arslan Politika Güncel LGS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title