Haberler

Başbakan Davutoğlu CHP ve MHP Heyetindeki İsimlerle Toplandı

Güncelleme:
Abone Ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin CHP ve MHP ile koalisyon çalışmalarını yürütmek üzere oluşturduğu heyetteki isimlerle bugün iki ayrı toplantı gerçekleştirdi.

Başbakanlık Kaynakları'ndan alınan bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'nin CHP ve MHP ile koalisyon çalışmalarını yürütmek üzere oluşturduğu heyetteki isimlerle bugün Başbakanlık Resmi Konutu'nda iki ayrı toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.

KOALİSYON HEYETLERİ BAŞBAKAN'A HAZIRLADIKLARI RAPORLARI SUNDU

Başbakan Davutoğlu başkanlığında bugün öğleden sonra gerçekleştirilen toplantılarda koalisyonlarla ilgili kurulan komisyon üyelerinin yürütülen çalışmaların ardından hazırlanan raporları Başbakan Davutoğlu'na sunduğu vurgulandı.

TAKİP EDİLECEK METOT VE DETAYLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıların ilkinde CHP ile ilgili çalışmaları yürüten komisyon üyelerini toplayan Davutoğlu, beyanname, vaatler, koalisyon görüşmeleri sürecinde takip edilecek metot ve diğer detaylar konusunda değerlendirmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İKİ PARTİYLE ORTAK NOKTA VE AYRIŞAN NOKTALAR BELİRLENDİ

CHP ve MHP'nin seçim beyannamesi, tüzük ve programı incelendi. AK Parti ile ortak noktalar ve ayrışan hususlar ayrı ayrı tespit edildi.

Başbakan Davutoğlu, şu sıralarda MHP ile ilgili koalisyon görüşmelerinde yer alacak komisyon üyeleriyle toplantısını devam ettiriyor.

CHP HEYETİNDE YER ALACAK İSİMLER BELİRLENDİ

CHP ile ilgili toplantıya heyette yer alması beklenen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Aslan ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan komisyon üyeleri olarak katıldı.

MHP HEYETİNDE 1'İ ESKİ 4 BAKAN BULUNUYOR

MHP heyetinde ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal, Naci Bostancı, Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Ankara Milletvekilleri Vedat Bilgin, Ertan Aydın yer aldı.

Cevdet Yılmaz, Lütfi Elvan ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya iki toplantıya da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Cevdet Yılmaz Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

ŞARKIM BAŞLADI MANZARAM AYNI:

İnançsız partiyle Devlet olanı Mhpyle Birlikte SALLARIZ Bilginize.

Yanıtla1333
TU GULA SERİ CİYANİ 4935:

Ah AKP ah AKP siz bu hallere düşecek partmiydiniz HDP sizi fena dagitti ne oldum demiceniz ne olacagiz diyceniz büyük konusmayiniz artik

Yanıtla813
Hdp:

Kim hükümet olacaksa olsun ama kaçak elektriğimize dokunmasın,

Yanıtla154
Yusuf D.:

Biz AKP seçmeni olarak erken seçim istiyoruz, ne CHP''yi ne MHP''yi nede HDP''yi hükümette görmek istemiyoruz, bu üç partide ülkem düşmanı.

Yanıtla136
ERMENİ:

Hdp verilen sözleri tutmalı biran önce Ermenistan ile sınır kapıları açılmalı Hdp sayesinde ermeni devleti kurulacak

Yanıtla116
HAHAHA:

Ak Partiyi biz dağıttk havasındaki Hdp liler, Ak Parti den önce OHAL vardı AK Parti giderse belki geri gelir ne dersiniz :) Fazla havaya girmeyin, beslediğimiz karga gözümüzü oymaya kalkarsa seyirci kalacak değiliz. . .

Yanıtla79
YAŞASIN HÜKÜMETİMİZ:

Yaşasın Ak Parti! Muhalefet ülkemizi bölmeye çalışıyor.

Yanıtla68
KIDEM TAZMİNATI DÜŞMANI FARUK ÇELİK.:

FARUK ÇELİK VE TANER YILDIZLI MHP ZİYARETİ ÇOK TEHLİKELİ. FARUK ÇELİK VARSA İŞİN İÇİNDE ÇALIŞANIN VAY HALİNE.

Yanıtla49
adam:

Tayyip''in bilinen sartlariyla : Koalisyon ortagi Saray''a ayagina gelecek! 17-25 dosyasi acilmayacak! MIT Tirlari dosyasi acilmayacak! Sarayin mesruiyeti taninacak! koalisyonu unutun. Maksadiniz zaten erken secime gitmek. .

Yanıtla310
İSO:

40 defa çalsalar recep babaları erken seçim istiyor hazırlıklı olun hükümet falan kurulmaz teşkilatlara recep baba hazırlanın dedi erken seçim var oyalama taktiği bunların hepsi

Yanıtla210
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title