Haberler

Başbakan Davutoğlu HDP'li Vekili İhanetle Suçladı

Güncelleme:
Abone Ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara saldırısını gerçekleştiren bombacının evine taziyeye giden HDP Van Milletvekili Tuba Hezer'i ihanetle suçladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da 29 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını düzenleyen Abdulbaki Sömer'in evine taziyeye giden HDP Van Milletvekili Tuba Hezer'i isim vermeden ihanetle suçladı. Davutoğlu, twitter'dan yaptığı açıklamada, "Masum insanları öldüren bir katilin taziyesine katılmak, onu saygıyla anmak insanlığa karşı yapılabilecek en büyük ihanettir. Türkiye ; etnik bir kutuplaşma oluşturma çabası içinde olanların, milletimizin yasıyla alay edenlerin bu oyununa gelmeyecek." dedi.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun paylaştığı mesajlar;

"Türkiyelilik iddiasındaki parti TBMM çatısı altındaki üç partinin imzaladığı teröre karşı ortak tavır bildirisini imzalamadı.

Terörü kınayamamaları bir tarafa, HDP'nin bir milletvekili vatandaşlarımızın canına kasteden terörist için taziyeye gitti.

Masum insanları öldüren bir katilin taziyesine katılmak, onu saygıyla anmak insanlığa karşı yapılabilecek en büyük ihanettir.

Türkiye ; etnik bir kutuplaşma oluşturma çabası içinde olanların, milletimizin yasıyla alay edenlerin bu oyununa gelmeyecek.

Bu coğrafyada Türkmenlerin de, Kürtlerin de, Arapların da en büyük dostu Türkiye'dir. Tarih de, millet de bizden yanadır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (241)

adam:

Konuyu degistirme Bosbakan, biz senin yalanlarindan sonra hala bir aciklama bekliyoruz. Hani elinde belgelerin vardi, hani YPG sucluydu? Onlardan bahset, HDPye yüklenecegine kukla!

Yanıtla13720
ya sev ya terket:

suçlamakla olmaz hepsini içeriye atın kimden korkuyorsunuz

Yanıtla7038
can rusya:

ihannet etme ihannete ugrarsin peki sizin kürdlere yatiginiz ne kardeslikmi yok ihannetin en büyügü

Yanıtla3373
aa kk:

gereğini yapmaz san tarafsın.

Yanıtla1284
Vatan:

Hem kürtleri gece gündüz katledin hemde insanlıktan bahsedin cizrede 200 gencin üzerine benzin döküp yakan sizler değilmisiniz

Yanıtla3342
BU YORUMU ÇOKK BEĞENDİM:

ADALET:MAL CANIN YONGASIDIR GERÇEKTEN TERÖRÜN BİTİRİLMESİ İSTENİRSEÇOK BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜR. terörist ve teröre desdek verenlerin tüm malvarlıkları kamuya aktarılacak ve sınırdışı edilip vatandaşlıktan çıkarılacak kamulaşan mallarda şehit ailerine eşit olarak pay edilecek sadece bu kanun pkk nın tarihe gömülmesini sağlar. varmısınız türk milleti bu kanunun çıkması için imza kampanyasına BU KANUN DÜNYA DEVLETLERİNİN ÇOĞUNDA UYGULANIYOR!!!

Yanıtla668
meydan:

HDPyi terörist ilan etsende, her firsatta onlari gözaltina aldirip, bürolarina polis göndersende, senin Reisini baskan yaptirmayacaklar. Asil sizin karin agriniz bu, simdi kinama ayaklarindasiniz, HDPyi bitirip erken secimde Tayyipi baskan yapmak tek derdiniz. Bende bir türk vatandasi olarak Dogudaki katliaminizi kiniyorum ve diyorumki, bunun hesabini vereceksiniz!

Yanıtla4218
Trabzonlu:

Sizde büyük hesap vereceksiniz aöa iş işten geçmiş olacak az kaldı

10
adam:

Yine HDPye hakaret etmekle kendi Ankara ayibini örtmeye calisma, adam ol be adam.

Yanıtla2135
VATANSEVER:

Yazdığına göre ''Sen adam mısın?'' demezler mi!

63
Tüm 241 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title