Haberler

Başbakan, Ameliyat Olan Çalışma Bakanı Çelik'i Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Erdoğan'ın grup toplantısında teşekkür etmediği Faruk Çelik'e ziyareti, "kızgın" iddialarını bitirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, divertikül hastalığına bağlı olarak bağırsak perforasyonu nedeniyle acil olarak ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i hastanede ziyaret etti. Salı günü grup toplantısında Soma'daki çalışmalardan dolayı Bakan ve kurumlara teşekkür eden ancak Faruk Çelik'in ismini zikretmeyen Başbakan'ın Çelik'e kızgın olduğu iddiaları ortaya atılmış ve Bakan ile arasının açıldığı söylenmişti ancak Başbakan'ın Çelik'i ziyareti bu söylentileri bitirdi.

ACİL AMELİYAT OLMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, divertikül hastalığına bağlı olarak bağırsak perforasyonu nedeniyle acil olarak ameliyat olmuştu.

BAŞBAKAN'I OĞLU KARŞILADI

AK Parti Genel Merkezi'ndeki çalışmalarını tamamlayan Başbakan Erdoğan, Çelik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ı hastaneye gelişinde, Çelik'i ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Faruk Çelik'in oğlu ve hastane yetkilileri karşıladı.

YARIM SAAT KALDI

Yetkililerden Bakan Çelik'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, yaklaşık yarım saat kaldığı hastaneden daha sonra ayrıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Faruk Çelik Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

MDcvb@outlook.com:

Biraz zaman bulda su okmeydaninda olen iki gencin ailesinide ziyaret et

Yanıtla204
hyy:

Anladım başbakansında arkadaş bu kadar koruma nedir yahu savaşamı gidiyosun...

Yanıtla63
Yeşim Taşlı:

Artık onu saf dışı etmak bir başka bahane bulunmuştur. Bu tahminimce, bakanın işine de, AKP nin işine de daha uygun gelecektir. Ama, ehliyetsiz şirkete ruhsat konusunda kendi yetkilerini de aşan,Taner YILDIZ'la iş daha bitmemiştir. İstifa etsinler veya etmesinler, herhalikarda ağustos seçimlerine, sırtlarında SOMA yağırı ile gideceklerdir. Kendilerini hiç de rahat hissedeceklerini sanmıyorum...

Yanıtla61
Murat:

Neden okudugum her haberin altinda AntiAKP yorumlari var??@ölümde zor, oteside : Eskiden normal vatandas hastane kapisindan içeri giremezdi girende faturayi odeyemediginden rehin alinirdi ! Simdi de saglik ile ilgili hersey bedava iken hastane sayisi ve imkanlari 10'a katlanmisken SENIN YAPTIGIN BU PROPAGANDA NE ICIN?!! Hasta ve 1 refakatcisina her turlu imkan saglaniliyor, bahçede yatan yakinlar eskide kaldi artik! Hastaneler ne otel nede konaklama yerleridir! 1 refakatci yeter fazlasi butun hastalar ve hastane personeli için engel ve ayak bagidir !!! Simdiye kadar 9 ulke gezdim hiç birinde hastanin butun sulalesine yatak verdiklerini gormedim !!!

Yanıtla24
ayyıldız:

olmuştur gecmiştir niye gittinki

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title