Haberler

Başbakan'dan Böcek Açıklaması: Hadi Hayırlı Olsun

Güncelleme:
Abone Ol

Erdoğan, çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazıyla ilgili raporun savcılığa gönderildiğini gazetecilerden öğrendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını konutunun bulunduğu Subayevleri Mahallesindeki Aksa Camisi'nde kıldı. Erdoğan, namaz çıkışında cemaatle ve kendisine tezahürat eden mahallelilerle selamlaştı.

"ÖYLE Mİ? HADİ HAYIRLI OLSUN"

Gazetecilerin, çalışma ofisinde bulunan "böcek" adı verilen dinleme cihazıyla ilgili soruşturma dosyası ile Başbakanlık Teftiş Kurulu raporunun, Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli başsavcıvekilliğine gönderilmesine ilişkin değerlendirme istemesi üzerine de Erdoğan, "Öyle mi? Hadi hayırlı olsun" dedi.

Cami önünde toplanan vatandaşlar da Başbakan Erdoğan'a yönelik "Ölümüne kadar seninleyiz" ve "Dik dur eğilme" tezahüratlarında bulundu.

BÖCEK RAPORU SAVCILIKTA

Başbakanlık Teftiş Kurulu, Başbakan Erdoğan'ın, Başbakanlık Resmi Konutu ve Keçiören'deki evinde priz içerisine yerleştirilen dinleme cihazlarıyla ilgili soruşturmasında son aşamaya gelmiş, detaylı ve kapsamlı bir çalışma yürüten Teftiş Kurulu, konuya ilişkin bir de rapor hazırlamıştı.

Hazırlanan raporun bugün Memur Suçları Bölümü'nden Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli başsavcıvekilliğine gönderildiği bildirildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Teftiş Kurulu'nun hazırladığı raporun içeriğine dair bazı bilgileri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağı belirtiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Başbakanlık Teftiş Kurulu Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

Mehmet Midyatmsvas47@hotmail.com:

bÜYÜK LİDER SAYIN bAŞBAKANIM DİK DR EĞİLME MEZARA KADAR SENİNLEYİZ CANIMZ, MALIMIZ SANA FEDA OLSUN.Allah seni korusun amin.

Yanıtla4145
Atanamayan ADamII_MeHMeT@msn.com:

Allah hiçin harca nefesini öbür tarafta Sayın Başbakan yanında olmayabilir :)Hacıdan hocan korkacaksın derler.Okumuşun cahilinden korkacaksın derler cahil susar anlar. AMA LAF ANLAMAZLAR DİĞERLERİ :)

00
yıka bakimfetih-3301@hotmail.com:

lirli donlarıda yıka midyat

00
CevherSahinsensizumut125@hotmail.com:

Bir yemegi begenmedigimde dedem bana biz sizin yasinizdayken yiyecek ekmek bulamazdik diyor... o vakit iktidarda kim vardi cehape... millet acliktan ölüyordu ayni hatayi biz yapip torunlarimiza biz sizin yasinizdayken yiyecek ekmek bulamazdik demiycez insallah...

Yanıtla3736
timurhansrgn74@hotmail.com:

dedenin zamani buyuk ihtimalle 40li 50li yillardir.o yillarda asyasi avrupasi kan deryasi .tarihin en kanli savaslarindan 2. dunya savasi ve beraberinde gelen ekonomik cökus sonra soguk savas yilari.ismet inonu turkiyeyi savasa sokmamayi basarmistir.almanyasi rusu fransizi japonu birbirerinin uzerine tankla yuruyor atom bombalari ile vuruyor.ya senin neyin vardi piyade tufegini bile askerine yil olmus 2014 yeni dagitiyorsun.yokluk kitlik demokrasi eksikligini birak canini kurtaran kaptan olan yilardaki chp ile bugunun akpsini karsilastirmak chpli olmayan beni bile kahrediyor.yaziklar olsun

00
CHP GENÇLİĞİefsanem_530@hotmail.com:

GERİZEKALI KARDEŞİM ATATÜRK E TAPAN YOK ZATEN BUNU SİZ KENDİNİZ UYDURUYORSUNUZ SIRF AKP PARTİZANLIĞI YAPTIĞINIZ İÇİN..ŞUNU KAFANIZA İYİ SOKUN BU ÜLKENİN ADI T.C..... KURUCU LİDERİ ATATÜRK... TARİHİ OSMANLI İMPARATORLUĞU......DİNİ İSLAM...PEYGAMBERİ HZ.MUHAMMED S.A.V....TAPTIĞIDA ALLAHTIR.BU SÖYLEDİKLERİMİN HARİCİNDE BAŞKA BİŞEY İDDAA EDEN VATAN HAİNİ VE DİNSİZDİR. ANCAK BOŞBOŞ KONUŞURSUNUZ TEK MÜSLÜMANDA BİZİZ SANIRSINIZ KENDİNİZİ AMPUL KAFALILAR

00
AK HARAMİLERefsanem_530@hotmail.com:

KÖKÜNÜN NE MAL OLDUĞU BELLİ ZATEN OTU ÇEK KÖKÜNE BAK

00
raftimcoskunali_61@hotmail.com:

çakma türke: şeyhlere mürid olmak, padişahlığa bağlı kalmak atatürke tapmaktan daha iyidir.

00
yalakailkveson_imparator@hotmail.com:

biz makarna yiyerek kendimizi doyuruyorduk dersin.

00
TÜRKnkarabiyik@mynet.com:

Sizin gibi Atatürk,laik ve demokratik T.C devleti düşmanlarının haricinde kimse yiyecek bulamadık demiyor,O gün Osmanlıdan alınan yokluklara,yurdmuzun işgalden kurtulması için verilen mücadeleleden sonra,sanayisi olmayan,Halkı yokluklar içinde kırılan bir ülkeden,bugün sizin gibi satılmışların rahatça yaşadığı etrafımızdaki sizin kafadarlarınızın idaresinde inleyen halkların hayran kaldığı bu devleti inşa etmeye çalışıldığını biliyordu,Siz hiçbir zaman bu milletin var olma mücadelesinin yanında olmadınız,sizin dedelerini kurtuluş savaşında bile bu milleti düşmanla bir olup arkadan vurdu,1923 ve 1950 senesi arasında o yokluklar içinde bile yapılan yüzlerce sanayi tesisini bile görmediniz,o var olma mücadelesinde çekilen sıkıntıları hep hain amaçlar için kullandınız,karaladınız.,Çünkü sizin için padişahlığın kaldırılması ihanet di,Çünkü siz hiçbir zaman birey olamadınız,vatandaş olamadınız,siz ya Şeylere mürit ya padişaha yada diktatörlere kulluk yaparsınız.

00
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title