Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Telefonundaki Açık Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Erdoğan'ın kriptolu telefonunun dinlenmesine yönelik incelemede önemli bir açık bulduklarını belirtti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başbakan Erdoğan'ın kriptolu telefonunun dinlenmesine yönelik incelemede önemli bir açık bulduklarını belirterek, kriptoyu ve sertifikayı yazan kurumun farklı olması gerekirken, ikisinin de TÜBİTAK tarafından hazırlandığını tespit ettiklerini söyledi.

"GENELKURMAY İÇİN DE ÜRETMİŞLER AMA..."

"Genelkurmay için de kriptoyu TÜBİTAK üretmiş ve ama onlar sertifikayı kendileri yazmış" diyen Işık, Başbakanlık'ın da kendi sertifikasını kendisinin hazırlayabileceğini belirtti.

"KORSAN SATIR" TARAMASI

Yazılımın satır satır incelendiğini ve "korsan satır" taraması yapıldığını belirten Işık, daha sonra donanım incelemesine geçeceklerini anlattı.

"Yazılım programına dışarıdan veri aktarımı yapılmış mı, donanıma böcek gibi bir yükleme olmuş mu. Bunlara bakacağız." dedi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Işık Erdoğan Fikri Işık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

BEN BİR EŞŞEĞİM YOK SIPAYIMnanik3@hotmail.com:

Hani Kasetler montajdı.?:)))!!!!!!:)))):((((((((???!!!!BU NE AYMAZLIKTIR BU SEÇİMDE DE BENİ KANDIRDIN.MONTAJ DEDİN İNANDIM SİZE.OYUMU HELAL ETMİYORUM.SIRTIMA BİR BIÇAK YEMİŞ GİBİYİM.

Yanıtla2319
mehmetmcmirach@hotmail.com:

Sonuç olarak kasetlerin alayı gerçek:)

Yanıtla1521
GÜVEN KALMADIfetih-3301@hotmail.com:

BURAKIN DİNLENSİN ZİRA İYİ İŞLER OLMUYOR DİNLEDİKLERİMİZ KORKUNÇ ŞEYLER.

Yanıtla920
halishalisaydin@hotmail.com:

daha henuz basbakanin acigini bulamadilar yoksa hukumeti toz ederlerdi bunu bildiginiz halde iskembeden salliyosunuz

Yanıtla1610
FUNNYgalipsev@hotmail.com:

Senin cebinde olması gereken paralar, onun cebinde..!!!! Nereye koyacağını şaşırmış. Ayakkabı kutularında saklıyor.. Sen de onun avukatlığını yapıyorsun.. Nasıl olacak bu iş?

00
ilaydaefe@hotmail.com:

kayıtların tamamının gerçek olduğunu anlayamayan bir milletın evlatları,

Yanıtla516
gerçek izmirlisufimavi@gmail.com:

sen chp kılıçtar oğlu montj diye internette araştır bak montaj nasıl yapılıyor. gör ama onu dinleyince montaj dersin işine geldiği gibi 1938 den sonra yapılmayanlar yapılıyoru bu ülkede cahil. ordunun sitesine gir mili tüfeğimiz bora . hürkuş anka. göktürk..samur. bunları araştır sonra senin atatürkçüler ne yapmış onu araştır cahil.

Yanıtla116
ferhat akgunfsmfrt45@gmail.com:

kardeşim herseye eyvallahda neden ataturkle karsılastırıonuz basbakanı yazıktır ya bırısının sırf doğrularını goruruken diğerinin sadece yanlıslarını one cıkarıonuz

00
O.F.Ufarukuzunkaya@gmail.com:

Hala kasetlerin alayı gerçek diyenler ya beyinlerini kiraya verdiler yada herkezi beyinsiz zannediyorlar yenmeyen şeyi hala ne diye yedirmeye uğraşıyorsunuzki ya şunun ayırdımını ya yapmıyorsunuz yada gerçekten kendi söylediğiniz yalanlar o kadar çevrelemişki zamanın gerçeklerini göremiyorsunuz sizin hazırladığınız o tapeler varya hani gerçi gerçekten dinleyip üstünde oynadığınız desek daha doğru çünkü montajın hala asıl ses üstünde oynanarakta yapıldığını bilmeyen yada bilmemezlikten geeln beyin yoksunu insanlar var aramızda, tapeler çıktığı zaman oynama olduğunu kanıtlıyan karşılıklarıda piyasada oluyor bide onlaar ulaşabilmek o kadar kolay olduki kimse kimseyi dağ başınada sadece duyduğu tv haberiyle amel ediyo zannetmesin yanii acziyetiniz ortaya çıkıyor çünkü.

Yanıtla124
NUR DİYORmercurysuat@gmail.com:

BEN DEMİYORUM NUR DİYOR, BEN DEMİYORUM NUR DİYOR, NEDİYOR LAN ! BEN SENİ SEVMEM DİYOR.......BIKTIK ARTIK, TAMAMMI BIKTIK ARTIK......DELİ İSEN DELİLİĞİNİ BİL.....?

Yanıtla610
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title