Haberler

'Başbakan Yalan Söylüyor' Diyenlere 11 Ay Hapis

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de görülen 'Başbakan yalan söylüyor' davasının sanıkları Ümit Kartal ile Ali Yıldırım'a 11 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Gezi Parkı olaylarında Kayseri'de gerçekleşen mitingte, Başbakan Erdoğan'ın 'Camide içki içtiler, ayakkabılarıyla girdiler' iddialarına yönelik 'Başbakan yalan söylüyor' ifadelerini kullanan EMEP Kayseri İl Yöneticisi Ümit Kartal ve Kayseri SES Yöneticisi Ali Yıldırım hapis cezasına çarptırıldı.

5 YIL İÇİNDE TEKRAR SUÇ İŞLERLERSE...

Kayseri 9. Sulh mahkemesinde görülen davada, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Sanıklar 5 yıl içinde yani tekrar herhangi bir suç işlerse iki ceza beraber uygulanacak ve hapis cezası işleme konulacak.

CEZAYA İTİRAZ EDECEKLER

Haberler.com'a konuşan Ümit Kartal, cezalarına itiraz edeceklerini bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ali Yıldırım Ümit Kartal Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

adnan:

bir mahkeme nasil olurda böyle hukuksuz kararlar verir utanc verici söylenen söze ceza verildigi nerde görülmüs siyasi bir tutum kesinlikle tarafsiz ve adil degil bu hakimlerin derhal görevden alinmasi gerekir bunlar adaleti kirletiyor insanlara böyle santajlarla susturmaya calisirsaniz bu ülkede siddet artar.

Yanıtla320
İDEA:

Vay anasını.Yalancıya yalancı demek,hırsıza hırsız demek suç olmuş.

Yanıtla318
vatansever80:

pekala sormak lazım eger gerçekten onlarca yerde yalan söyledigi ispat edilmişse ve bu caza buna ragmen verilmişse o zaman dogru söyleyene ceza verilmiş olmuyormu nasıl olacak bu iş nasıl işin içinden çıkacagız

Yanıtla317
rüya:

vay arkadalş nedşir bu?????yalan söylemeyen insan varmıdır?heleki devletin üst görevlisi ise!!!!!

Yanıtla215
....:

ÜLKEDE HUKUK ADALET BU HALE GELDİ.... TAYYİP ADALETİ...

Yanıtla29
gazi canlı:

Sayın başbakanım siz çok haklısınız doğrusunuz siz hiç yalan konuşmazsınız, konuşmadınız, konuşmayacaksınız..pardon galiba ben yalan konuştum sayın hakimler banada 11 yıl ceza verirmisiniz...

Yanıtla010
akpliyim:

basbakanimiz ne yapsa, ne dese dogrudur, siyaha beyaz derse beyazdir o kadar ASLA YALAN SOYLEMEZ basbakan ne de olsa (ironi yapiyorum)

Yanıtla27
Hakan:

Olay bu işte bana dokunma yanarsın Bayrak Ülke teferruat sempatizanlar vicdan problemini nasıl çzöüyorusnuz?

Yanıtla17
aha:

Adam karaya ak diyorsa Aktır O kadar.

Yanıtla35
demokrat:

Absürt rezalet

Yanıtla42
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title