Haberler

Başbakan Yardımcısı Arınç, Sünnet Törenine Katıldı

Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Tuğba Matlı çiftinin oğulları Ali Kerem, Ahmet Kağan ve Osman Matlı'nın sünnet törenine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Tuğba Matlı çiftinin oğulları Ali Kerem, Ahmet Kağan ve Osman Matlı'nın sünnet törenine katıldı.

Osmangazi Belediyesine ait Sukaypark Tesisleri'nde düzenlenen törene, Başbakan Yardımcısı Arınç ve eşi Münevver Arınç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, bazı AK Parti Bursa milletvekilleriyle davetliler katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Tuğba Matlı çiftinin oğulları Ali Kerem, Ahmet Kağan ve Osman Matlı'nın sünnet töreninde, Yeşil Cami İmam Hatibi Ayhan Polat, Kur'an-ı Kerim okudu, dualar edildi.

Arınç, törende yaptığı konuşmada, bu akşam çok sevdiği bir ailenin çocuklarının sünnet töreninde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Matlı ailesinin de çok mutlu bir akşam yaşadığına tanıklık ettiklerini dile getiren Arınç, şöyle konuştu:

"Ben bu güzel yavrularımızın sünnetlerini tebrik ediyorum. Allah'tan onlara sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyorum ve inşallah damatlıklarını görmeyi Cenab-ı Hak nasip etsin. Bizler, Önder Matlı ve kardeşi Özer Matlı, bu aileyi tanıyoruz ve seviyoruz. Birisi parlamenter bir arkadaşımız olarak, burada milletvekili arkadaşlarımız kendileriyle iftihar ederler. Ankara'da birlikte çalışıyoruz. Sayın Özer Matlı da Bursa Ticaret Borsası Başkanımız olarak ciddi başarılı bir iş adamı olarak ailenin bir ferdi. Hanımefendiler de büyükler de çok değerli insanlar. Biz de onların bu mutlu akşamında birlikte olmak istedik."

Arınç, sünnetin inanç, örf, adet ve geleneklerinde bulunduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Hepimiz evlatlarımıza, torunlarımıza hayırlı sünnet merasimleri yapmak isteriz. Bunun da bir yapılış tarzı vardır geleneklerimiz içinde. Bunu yerine getirmeyi kendimize vazife biliriz. Bu güzel kıyafetleriyle mehter eşliğinde salona, huzurlarınıza birlikte gelişleri, okunan Kur'an-ı Kerim, yapılan dualar ve daha sonrası mutlaka eğlence olacaktır. O da mutlaka gerekli. Sadece dua ile Kur'an-ı Kerim okumakla değil bu işler. Neşeli günlerin neşeli yad edilmesi lazım. Bizim sünnetlerimiz böyle olmalı. Güzel yavrularımızı alınlarından öpüyor ve onları tebrik ediyoruz."

Havai fişek ve mehter takımının gösterilerinin ardından Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan şarkılar seslendirdi. - Bursa

Kaynak: AA / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Bülent Arınç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title