Haberler

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat'ta

Abone Ol

Bozdağ: "Bu bayramın hepimiz için milletimiz için İslam alemi için bütün insanlık için huzur barış refah ve saadet getirmesini Cenab ı Allah'tan temenni ediyorum"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bu bayramın hepimiz için milletimiz için İslam alemi için bütün insanlık için huzur, barış, refah ve saadet getirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Bayram namazını Çapanoğlu Büyük Camii'nde kılan Bozdağ, cami çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, bayramlarını tebrik etti.

Bütün Müslümanların kurban bayramını kutlayan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bu bayramın hepimiz için milletimiz için İslam alemi için bütün insanlık için huzur barış refah ve saadet getirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum.  Bayramlar yardımlaşmanın dayanışmanın birlik ve beraberliğimizin sembol günlerindendir. Bugün Yozgat Çapanoğlu Camii'nde de bu manzarayı hep beraber yaşadık. Eminim ki Türkiye'nin bütün camilerinde aynı manzara var. Köyünden beldesine, ilçesine, iline, mahallesine kadar her yerde insanlarımız kucaklaştı. Onun için diliyorum ki bu kucaklaşmalar daim olur. Birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha güçlü ve kuvvetli olur. Bu bayram dünyanın değişik yerlerinde ağız tadı bayram yapamayan pek çok kardeşimiz var. Kanın ve gözyaşının dinmediği ülkeler var. Zulmün olduğu yerler var. Mazlum durumda olan insanlar var. Dileğimiz odur ki bu bayram kanın ve gözyaşının olduğu yerlerde kanın ve göz yaşının durmasına zulmün olduğu yerlerde zulmün son bulmasına zalimlerin artık zulüm edemeyecek bir duruma gelmesine ve artık hiçbir yerde ne bir Müslüman ne de başka bir insana zulüm yapılmamasına huzurun barışın refahın mutluluğun güzelliklerin egemen olduğu bir dünyanın oluşmasına da vesile olur."

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a, Vali Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Müftü Ahmet Poçanoğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz de eşlik etti. - Yozgat

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Bozdağ Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title