Haberler

Başka İlişkilere de Açık Evlilikten Yanaymış

Abone Ol

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak için mücadele eden adaylardan Newt Gingrich'in seçim kampanyası, 'çirkinsin' diyerek boşandığı ilk eşinden sonra evlendiği ve 18 yıl evli kaldığı ikinci eşinin açıklamaları ciddi sarsıntıya uğradı.

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak için mücadele eden adaylardan Newt Gingrich'in seçim kampanyası, 'çirkinsin' diyerek boşandığı ilk eşinden sonra evlendiği ve 18 yıl evli kaldığı ikinci eşinin açıklamaları ciddi sarsıntıya uğradı. ABD'de 6 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için yarışan Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından, Teksas Valisi Rick Perry'nin, yarıştan çekildiğini ve ABD Temsilciler Meclisi eski Başkanı Newt Gingrich'i destekleyeceğini açıklamasının ardından, Gingrich'in eski eşi şok etkisi yaratan açıklamalar yaptı. Cumhuriyetçi parti aday adaylarından Newt Gingrich'in 18 yıl evli kaldığı ikinci eşi Marianne Gingrich, eski kocasının ABD başkanı olmak için gerekli manevi değerlere sahip olmadığını, kurt politikacının evli oldukları dönemde kendisine 'açık evlilik' önerdiğini söylemesi, seçimlere hazırlanan ABD kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmak için mücadele eden adaylardan Newt Gingrich'in seçim kampanyası, 'çirkinsin' diyerek boşandığı ilk eşinden sonra evlendiği ve 18 yıl evli kaldığı ikinci eşinin açıklamaları ciddi sarsıntıya uğradı. ABD'de 6 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için yarışan Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından, Teksas Valisi Rick Perry'nin, yarıştan çekildiğini ve ABD Temsilciler Meclisi eski Başkanı Newt Gingrich'i destekleyeceğini açıklamasının ardından, Gingrich'in eski eşi şok etkisi yaratan açıklamalar yaptı. Cumhuriyetçi parti aday adaylarından Newt Gingrich'in 18 yıl evli kaldığı ikinci eşi Marianne Gingrich, eski kocasının ABD başkanı olmak için gerekli manevi değerlere sahip olmadığını, evli oldukları dönemde kendisine 'açık evlilik' önerdiğini söylemesi, bu yılın sonlarına doğru seçimlere hazırlanan ABD kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Marianne Gingrich, 'Bana evliliğimizin açık olmasını istediğini söyledi. Biz bunca yıldır evliyiz dediğimde de, 'beni tamamen yalnızca kendine mi istiyorsun' yanıtını verdi. Evliliğimizin başka ilişkilere de açık olmasını istiyordu, ben kabul etmedim' diye konuştu. İkinci eşin açıklamaları, kurt politikacı Gingrich'in, Obama'ya karşı en güçlü aday olarak görülen Massachusetts eski valisi Mitt Romney ile aradaki farkı kapatmaya başladığı zamana denk geldi. ABC kanalında yayınlanan Nightline programında gazeteci Brian Ross'un sorularını yanıtlayan Marianne Gingrich, 'Bana o dönemde ABD Temsilciler Meclisi çalışanlarından, şimdiki eşi Callista Bisek ile ilişkisi olduğunu, evliliğimizin başka ilişkilere açık olmasını istediğini söyledi. Böyle olmasının Callista'nın umurunda olmadığını söyledi. O zaman, hayatında başka birinin olduğu gerçeğini gördüm. Ama bana göre böyle bir evlilik, evlilik değildi' diye konuştu. Newt Gingrich, persembe akşamı bir televizyon kanalında Cumhuriyetçi Parti aday adaylarının tartışma programında, ikinci karisinin açıklamalarının gerçekleri yansıtmadığını ileri sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyetçi Parti Newt Gingrich Politika Güncel Teksas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title