Haberler

Başkan Çoban´dan Halk Oyunları Ekiplerine Teşekkür

Güncelleme:
Abone Ol

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Zafer Festivali çerçevesinde yabancı ülkelerden ve Aydın'dan Afyon'a gelen halk oyunları ekiplerine teşekkür etti.

Halk oyunları ekipleri ile Belediye Meclis Salonu'nda bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, birer şilt takdim etti.

Bugün saat 21.00'da Akarçay'da düzenlenecek etkinlikte son kez Afyonkarahisar halkı ile buluşacak olan halk oyunları ekiplerini ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Çoban, "Festivalimize katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah nice festivallerde yeniden görüşebiliriz. Sizleri ve ülkelerinizi çok seviyoruz. Ailelerinize, Afyonkarahisar ve Türk halkının sevgilerini yolluyorum." dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı konuşmasının sonunda ayakta alkışlayan halk oyunları ekipleri, Başkan Çoban ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık'a ülkelerine ve yörelerine özgü hediyeler takdim etti.

Tüm halk oyunları ekiplerini temsilen kısa bir konuşma yapan Moldova Halk Oyunları Ekibi'nden Ludmila Nedelea ise Büyük Taarruz'un ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinliklerine katılmaktan büyük onur duyduklarını söyledi. İlimizde çok iyi ağırlandıklarını kaydeden Ludmila Nedelea, kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverliğe teşekkür etti.

Programa, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Çoban Akarçay Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title