Haberler

Başkan Erdem'den M. Fatih Çakar'a Teşekkür

Güncelleme:
Abone Ol

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Çakar'a Kulüp Başkanı Müfit Erdem tarafından teşekkür plaketi verildi.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'ın ilk bayan futbol takımı olan Hedefspor'a maddi destekte bulunan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Çakar'a Kulüp Başkanı Müfit Erdem tarafından teşekkür plaketi verildi.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkan Müfit Erdem, "sezon öncesi Mehmet Fatih Çakar'ın bu jesti makbule geçti. Kendisine minnettarız. İnşallah bu sezon çok güzel işler yapacağız. 2. Ligde vizyonu en güzel takımlarından birine hizmet etmek mutluluk verici bir olay" diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Erdem,"Futbolcu transferi konusunda çok titiz davranıyoruz. Bünyemize katacağımız futbolcuları denemeden kadroya dahil etmeyeceğiz. Hedefimiz ilk olarak play-off. Bunu başaracak gücümüzde var" dedi.

Mehmet Fatih Çakar ise yaptığı açıklamada, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ve Hedefspor'un sezon içerisindeki bir deplasman giderini de karşılayacağını ifade etti.

Çakar ayrıca yeni sezonda mümkün oldukça Hedefspor'un maçlarını takip etmeye çalışacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fırat Üniversitesi Fatih Çakar Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title