Haberler

Başkan Yavaş Gençlerle Buluştu

Abone Ol

" Sındırgı'nın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz" sloganı ile çalışmalarına yön veren Sındırgı Belediye başkanı haftalık istişare toplantıları kapsamında bu hafta da gençlerle buluştu.


Gençliğin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan başkan Yavaş Sındırgı Belediyesi, Büyükşehir ve Devlet yatırımları ile ilçeye kazandırılan gençliğe yönelik ve genel hizmetler hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin görüş ve önerilerini aldı. Başkan yavaş tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından çay sohbetinde gençlerin sorularını cevaplayan başkan Yavaş " Gençlerimiz ülkemizin geleceğini oluşturuyor. Bugünün başkanları nasıl bizlersek, bizlerden sonra bu makamları gençlerimiz dolduracak. Bizler de bugünden geleceğimizin teminatı gençlerimize ne kazandırabiliriz, neler katabiliriz diye var gücümüzle çalışıyoruz. Bilinçli gençliğin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz da çok net bir şekilde gördük. Ülkemizin gençlere ihtiyacı var. Kapılarımız her zaman sonuna kadar açık. Onların görüş ve taleplerine cevap vermek, yanlarında olmak bizim en büyük görevimiz. Özellikle gençlerimizi sporsal faaliyetlere yöneltmek, onlara nezih bir ortam sağlamak adına birçok projeyi hayata geçirdik. Tabi ki çalışmalarımızı gerçekleştirirken tüm vatandaşlarımızın görüşlerine önem veriyoruz. Bu hafta gençlerimizi ağırladık. Muhtarlarımızla her ay düzenli olarak istişare toplantılarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında belediye hizmet binamızda bugüne kadar ilçemizdeki siyasi parti temsilcilerimizi, AK Parti eski ve yeni yönetimini, STK temsilcilerini, çeşitli esnaf gruplarını, bayan gruplarımızı, milli eğitim, diyanet gibi farklı birimlerdeki kamu personelimizi ağırladık. Hizmetlerimizi anlattık, görüş ve önerilerini aldık. İlçemizin geleceğini birlikte inşa ediyoruz sloganı ile çıktığımız hizmet yolculuğunda her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine önem verdik. Birlikte daha güzel bir Sındırgı'yı inşa etmek için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz." Dedi.
Gençlerde başkan Yavaş' a projelerinden ve gençliğe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
AK Parti'de Gençlere Her Zaman Öncelik Var
Başkan Yavaş gençlik buluşmasında gençlere ve gençlik projelerine verilen önemin AK Parti ile değiştiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençliğe çok önem verdiğini bu yüzden de en alt tabakadan en üst tabakalara kadar AK Parti de gençlerin var olduğunu görebileceklerini belirtti.
Başkan Yavaş konuşmasında şu sözleri kaydetti " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemizde yenilenen gençler başta olmak üzere toplumun her kesimine sahip çıkan bir siyaset anlayışı doğdu. AK Parti hükümeti ile gençliğe olan yatırım arttırıldı. Devletin her kademesinde gençlerimizi görmemiz mümkün. Çünkü biz gençlerimize güveniyoruz. Ülkemizin geleceğini yükseltecek daha güzel yarınlara taşıyacak sizlersiniz çünkü. Gençlerimiz rahat spor yapabilsin ve boş vakitlerini değerlendirebilsin diye 3 milyonluk bir yatırım ile inşa edilen Gençlik Merkezimiz bitmek üzere. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan bu gençlik merkezi hem gençlerimize fırsatlar sunacak hem de 15 Temmuzda genç yaşta şehit düşen Abdullah Tayyip Olçok isimli gencimizin adını yaşatacak. Bunun yanında ilçemizde bir tane halı saha vardı. Artık bu anlayışı değiştirdik. Büyükşehir Belediyemiz ve SPOR TOTO işbirliği ile kırsal mahallelerimize de halı saha yapıyoruz. Yüreğil ve Yaylabayır mahallerimizde, Sındırgı Meslek Yüksek Okulu ve Makbule Efe Lisesi bahçesinde halı saha yapımını tamamladık. Şimdi ise Kınık, Osmanlar ve Gölcük mahallelerimize halı saha yapıyoruz. Bunun yanında Atatürk Stadımızı yeniledik, yanına tenis kortu yaptık. Semt sahaları kazandırdık. Binlerce gencimizi kültür gezilerine gönderdik. Gençlik merkezi yanına bir de yüzme havuzu projemiz var. Bizler sizler için her şeyi yapmaya hazırız. Siz talep edin, gücümüz yettiğince bizlerde sizlere destek olalım. Projelerimizi hayata geçirmemizi sağlayan başta Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Dedi.
Başkan Yavaş'a istişare toplantılarında AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla, Gençlik Kolları Başkanı Kerim Üretürk, Kadın Kadın Kolları Başkanı Nagehan Eroğlu, başkan yardımcısı Halil Aldemir ve meclis üyeleri de eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title