Haberler

Başkomutan Avcılarda Anıldı

Abone Ol

Ulu Önder ve silah arkadaşları için çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 73'üncü yılı nedeniyle Avcılar Atatürk Anıtında düzenlenen anma töreninde Ulu Önder ve silah arkadaşları için çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.

10 Kasım 1938'de hayata gözlerini kapatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 73. Avcılarda düzenlenen anma programıyla bir kez daha minnet ve şükranla anıldı.

Avcılar Atatürk anıtındaki tören alanında bir araya gelen ilçe protokolü, Kaymakam Savaş Tuncer, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Siyasi parti ilçe başkanları, Sivil toplum kuruluşları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk'ü anma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Öğrenciler tarafından göndere bayrak çekilerek saat,09.05'te çalınan sirenler ile anma töreni sona erdi. Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'nde ise 50. Yıl İnsa Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Atatürk'ü anma programında Gazi Mustafa Kemal şiirler okundu, hayatından kesitler sunularak anıldı.

Ata'nın Sevdiği Türküler Söylendi

Atatürk'ü anma programı çerçevesinde 50. Yıl İnsa Lisesi öğrencilerinin hazırladığı skeçler ve Ata'nın sevdiği şiirler ve türküler söylendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title