Haberler

Başsavcı Kurt'tan Vali Aksoy'a Veda Ziyareti

Abone Ol

KOCAELİ(İHA) – İstanbul’a atanan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

KOCAELİ(İHA) – İstanbul'a atanan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'a veda ziyaretinde bulundu.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Veda ziyaretinde Başsavcısı Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Kocaeli'de görev yapmaktan onur duyduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Vali Aksoy'a teşekkür ettiler. Vali Aksoy ise Kurt ve Memük'e yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aksoy Başsavcı Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title