Haberler

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yardım tırlarından görüntü - İlçe Müftüsünün duası - Hayrat Vakfı Kumluca Temsilcisi röportaj - Detaylar Bayırbucak Türkmenlerine yardım- Hayrat Vakfı Kumluca Temsilciliğince toplanan 2 tır gıda ve giyecek yardımı, Türkmenlere gönderildi Antalya'nın Kumluca ilçesinde başlatılan kampanyada toplanan yardım malzemeleri, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 2 tırla yola çıkarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yardım tırlarından görüntü - İlçe Müftüsünün duası - Hayrat Vakfı Kumluca Temsilcisi röportaj - Detaylar Bayırbucak Türkmenlerine yardım- Hayrat Vakfı Kumluca Temsilciliğince toplanan 2 tır gıda ve giyecek yardımı, Türkmenlere gönderildi Antalya'nın Kumluca ilçesinde başlatılan kampanyada toplanan yardım malzemeleri, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 2 tırla yola çıkarıldı.Hayrat Vakfı Kumluca Temsilciliğince temin edilen yardımların Türkmenlere gönderilmesi dolayısıyla, Eskicami'de tören düzenlendi.Vakfın Kumluca Temsilcisi İsmail Kısa, yaptığı konuşmada, başlattıkları kampanyayla kısa sürede bir tır un, bir tır da giyecek ve temel yaşam malzemelerinden oluşan yardım topladıklarını söyledi.Yardım çalışmalarını sürdüreceklerini anlatan Kısa, şunları kaydetti: "İnancımıza göre, yeryüzünde zorda olan, sıkıntı yaşayan herkese yardım yapılması gerekiyor. Peygamberimiz, 'İmandan sonra en büyük amel, mahzun gönüllere huzur vermektir, sevinç vermektir' buyurmuştur. Biz de Bayırbucak'taki zulüm gören kadın, kız, çoluk, çocuk kim varsa, onlara az da olsa huzur ve sevinç vermek adına bu yardım çalışmasını başlattık."İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe tarafından okunan duayla, yardım tırları uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Kısa Antalya Kumluca Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title