Haberler

Baykal'dan Bafa'da Kahvaltı Molası

Abone Ol

Muğla ve ilçelerinde tatilini sürdüren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün Milas'ın Bafa Beldesi'nde eşi Olcay Baykal ile kahvaltı molası verdi.

Muğla ve ilçelerinde tatilini sürdüren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün Milas'ın Bafa Beldesi'nde eşi Olcay Baykal ile kahvaltı molası verdi. Baykal'a Bafalılar'ın ilgisi büyük oldu.

Bayram tatilini Ege'de sürdüren CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile eşi Olcay Yılmaz, bugün sabah saatlerinde Bafa Beldesi'nde kahvaltı için mola verdi. Yanında CHP Muğla Milletvekili aday adayı Fevzi Topuz ile Bafa Belediye Başkanı CHP'li Zühra Dönmez'in eşi Selahattin Dönmez'e ait Berkay Piknik Restoran'a gelen Baykal çiftini, CHP Belde Başkanı Pembe Altıntaş ve Başkan Dönmez'in annesi Perihan Dönmez karşıladı. Sandalet, şort ve tişört ile belde halkının bir anda ilgi odağı haline gelen Baykal çifti, kahvaltı yaptı, gözleme yedi, ardından iki saat kaldığı beldede köylülerle sohbet etti.

'ZEYTİNİNİZİ KORUYUN' UYARISI

Bafa Beldesi ve yöresindeki zeytinciliğin korunması için uyarılarda bulunan Baykal, ülkenin çok zor koşullardan geçtiğini söyledi. CHP'lilerin asla umutlarını yitirmeden, ne olursa olsun morallerini bozmadan, demokrasi ve Cumhuriyet adına mücadeleye devam etmeleri ve partilerine sahip çıkmaları gerektiğini dile getirdi. Belde halkından zeytinlerini korumalarını da isteyen Baykal iki saat konakladığı Bafa'da partililer ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra karayolu Aydın'a hareket etti. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title