Haberler

Bayrak İndiren Ali U. "Kürtlere Özgürlük" Diye Bağırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Gaziosmanpaşa'da İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan Ali U. "Kürtlere özgürlük" diye bağırdı.

Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’nda gönderdeki bayrağın indirilmesine tepkiler sürerken Gaziosmanpaşa’da Türk Bayrağı indirildi. İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir kişi, hastane bahçesinde bulunan Türk bayrağını indirdi. Daha sonra hastane yakınındaki karakolun bayrağını indirmeye çalışırken polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.



"KÜRTLERE ÖZGÜRLÜK" DİYE BAĞIRDI

Özel Asya Hastanesi’nin önündeki direkte asılı olan bayrağı iplerini kesip indiren 28 yaşındaki Ali U. ‘Kürtlere özgürlük’ diye bağırdı. Ali U.'nun 15 gün önce İstanbul'a geldiği öğrenildi.

KAYMAKAM VEKİLİNDEN AÇIKLAMA

Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, “Saat 12.00 sıralarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanında bulunan bir özel hastanenin bayrak direğinde bölücü sloganlar atan şahıs, Türk bayrağını indiriyor. Daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğüne geliyor, sloganlara devam ediyor. Görevliler ikaz ediyorlar. Elindeki bıçakla bir bayrağı indiriyor ancak diğerine müdahale edince arkadaşlar, güvenlik görevlileri etkisiz hale getiriyorlar. Kişi yaralı, şu anda hastanede" diye konuştu.

BAYRAK VİNÇLE TEKRAR ASILDI

Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Emniyet Müdürlüğü güvenlik şeridiyle kapatıldı. Ardından emniyetin önünde indirilen Türk Bayrağı vinç yardımıyla tekrar asıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gaziosmanpaşa Diyarbakır İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (111)

MERVE:

En özgür sizsiniz bu ülkede daha neyin özgürlüğünü istiyosunuz .

Yanıtla4106
MERVEmerve.bkln@hotmail.com:

Var olun Vatanımın güzel insanları :)

00
ZAZA:

Kahraman TÜRK halkı müslüman zazalar dışında kimseye guvenmemeli

Yanıtla3111
firatfirat_11@hotmail.com:

hehehe ikiside kisiliksiz ondanmi?

00
POYRAZ:

YOK ABİ BUNLAR YÜZ VERDİKÇE ASTAR İSTİYORLAR. ULAN BEN SİZLER KADAR ÖZGÜR DEĞİLİM HER AY ELEKTRİK FATURASI ÖDÜYORUM DİNGİLLER.

Yanıtla1329
Ya Sev Ya Terket:

Anladıkları dil bu, Görevini yerine getiren memura teşekkür ederiz.

Yanıtla733
m.akif:

zaten hiç özgür değilsiniz ya. bedava su.bedava elektrik.sırtımızdan yiyorsunuz içiyorsunuz. hakkım helal değil bunu yapanlara bilesiniz.

Yanıtla929
ZAZA:

Müslüman olmayan TÜRK olamaz

Yanıtla308
ZAZA:

Önce TÜRK sonra insan olmayı öğrenin

Yanıtla2214
firatfirat_11@hotmail.com:

yani se insan oldunmu turk oldugun icin?? pek görmdik ama hadi öyle olsun

00
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title